• BIST 10255.86
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 16 °C

MORALE İHTİYACIMIZ VAR

27.11.2015 13:07
MORALE İHTİYACIMIZ VAR
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, kendi evinde Bartın Polis Gücü ile karşılaşacak.

 Cumartesi günü saat 13:00’da oynanacak karşılaşma için Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği takım antrenörü Vedat Mekik,  sporseverleri tribünlere davet etti.

Mekik, gazetemize yaptığı açıklamada, Ankara’da Güç Kolejine karşı oynadıkları maçı değerlendirerek, “Hafta sonu oynadığımız Güç Koleji hedefi olan bir takım ve güçlü bir ekip. Geçtiğimiz haftalarda ciddi bir sakatlık yaşadık ve bizim oyun düzenimizi etkiledi. Sakatlanan sporcumuz alternatifi olmayan bir oyuncumuzdu. Onun yerini doldurmaya çalışıyoruz. Oyun dengemizin yanında güç dengemiz de bozuldu. Güç Kolejine karşı mücadelemizi verdik. Elimizden gelenin fazlasını yaptığımız kanaatindeyim. Bizim hedeflerimiz arasında Ankara’da Güç Koleji’ni yenmek vardı ama takımın değişen yapısı nedeniyle yenildik” sözlerine yer verdi.

Kendi evlerinde Bartın Polis Gücüyle oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Mekik, “Bartın aslında iyi mücadele veren ve istediğini bir türlü elde edemeyen bir takım. Yıllardır da 2. Lig’de mücadele veren bir takım. Kendi sahamızda galip gelmek ve kötü gidişata dur diyerek çıkış yakalamak istiyoruz. Hafta sonu güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Takım olarak morale ihtiyacımız var. Bütün sporseverleri, gencinden yaşlısına kadar herkesi Aydın Doğan spor salonuna davet ediyorum” diye konuştu.

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim