• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

‘Liderlik koltuğunu kimseye bırakmaya niyetimiz yok’

20.11.2016 17:10
‘Liderlik koltuğunu kimseye bırakmaya niyetimiz yok’
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden ve namağlup olarak liderlik koltuğunda oturan Gümüşhanespor’da Tokatspor galibiyetinin ardından hem 3 puan hem de 12.oyuncu olan seyirci sevinci hakim.

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden ve namağlup olarak liderlik koltuğunda oturan Gümüşhanespor’da Tokatspor galibiyetinin ardından hem 3 puan hem de 12.oyuncu olan seyirci sevinci hakim.

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, şampiyonluk parolası ile yola çıkan Gümüşhanespor’un zorlu bir haftayı sert iklim koşulları ve sakatlıklara rağmen üç puanla geride bıraktığını belirterek, “Düşme hattındaki rakibinin istekli ve baskılı oyununu son dakikaya kadar yüksek tempolu ve disiplinli oyun anlayışıyla kırmayı başaran ekibimizi bir kez daha kutluyoruz. İlk yarıda attığı gole rağmen Tokatspor’un oyunu tutma isteği karşısında yer yer zorlansa da ikili mücadelelerde takım olarak gösterdikleri disiplin ve yardımlaşma başarısı dolayısı ile tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Zorlu bir müsabakayı öncesi ve sonrası ile planlı bir oyun anlayışıyla lehine çeviren teknik kadroya teşekkür eden Gürler, liderlik koltuğunu kimseye bırakma niyeti olmayan Gümüşhanesporun her geçen gün artan oranda taraftar desteğiyle buluştuğuna da dikkat çekti.

İç ve dış saha maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan 12. adam olan taraftarlara şükranlarını sunduklarını kaydeden Gürler, “Tokatspor müsabakasında yerinde duramayan coşkuyla sahaya enerjisini yayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Taraftar gruplarını coşkuyla tribünlere çeken şeyin nitelikli futbol olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Kısacası 12. oyuncusunu sahaya indirmeyi başaran ekibimizi Tokatspor’dan aldıkları 3 puandan ötürü bir kez daha kutluyor yolumuz açık olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Temsilcimiz 27 Kasım Pazar günü Niğde deplasmanında Niğde Belediyespor'la karşılaşacak. Niğde 5 Şubat Stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 13.30'da başlayacak.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim