• BIST 9524.59
  • Altın 2502.068
  • Dolar 32.5481
  • Euro 34.6336
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

Lider Eyüpspor Deplasmanında

09.12.2016 17:18
Lider Eyüpspor Deplasmanında
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor ligin on beşinci haftasında Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor ligin on beşinci haftasında Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Hakemin ilginç kararları ile oynan Sarıyer maçından bir puan ile ayrılan temsilcimiz Ankaragücü’nün de puan kaybetmesi ile zirveye adını yazdırmıştı. Lider olarak gideceği İstanbul deplasmanında üç puan almanın hesaplarını yapan Kırmızı-Beyazlı ekipte sakat oyuncuların çokluğu teknik direktör Tarık Daşgün’ün canını sıkıyor.

Zirrat Türkiye Kupası,  Lig maçları ve kart problemleri kadrodaki futbolcu sayısını azalttığını belirten Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün,  gazetemize yaptığı açıklamada, “Uzun ve yorucu bir sezon geçiriyoruz. Sezon başı geniş, rotasyona açık bir kadro kurduk. Sakatlık problemleri kart cezalılarının sayısı fazla olması oyuncularım adına canım sıkılsa da, geniş kadroda her oyuncumun yüreğini ortaya koyarak oynayacağından eminim” ifadelerini kullandı. 

“İkinci Yarı İyi Oynadık”

Daşgün, “Sarıyer maçından bir puan aldık. Şuanda ligin zirvesindeyiz. İlk yarı kötü oynadık, bunu kabul ediyorum ama hiçbir zaman mücadeleyi, koşmayı ve tempomuzu kaybetmedik. Her zaman oyuncular yüzde yüz performans gösteremez. Buna herkes saygılı olmak zorunda. İkinci yarıda daha çok isteyen, ısıran bir takım vardı. Ben hepsinin alnından öpüyorum. Sonuç olarak bir puan aldık ve birinci sırada Gümüşhanespor yazıyor” şeklinde konuştu.

Hakem faktörü konusuna girmek istemediğini anlatan tecrübeli teknik adam, “Maçın ikinci yarısında verilmeyen golümüz, penaltı ve ofsayt ile kesilen kararlar vardı. Bunları herkes gördü, hakemi yeniden ele almanın bir anlamı yok. Maalesef futbolda böyle şeyler var. Sarıyer maçında aldığımız bir puan belki de bizi şampiyon yapacak. Biz önümüze bakıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim sonumuzu hayır eder inşallah” dedi. 

“Ben Oyuncularıma Kefilim”

Daşgün,” İki tane düşüş gösterdiğimiz maçtan sonra çok iyi bir oyun oynadık ama mağlup olduk. İyi futbol oynayıp mağlup olduğumuz maç da oldu. Niğdespor karşısında da biz güzel oynadık. Deplasmanda olmamıza rağmen daha baskılı taraf bizdik. Maalesef ilk mağlubiyetimizi aldık. Niğde maçından sonra kupada Trabzonspor ile karşılaştık. Çocuklar orada istekli ve arzuluydu. Trabzonspor şuan kötü gitse de süper lig ekibi olduğunu ve kadrosunda kaliteli isimler olduğunu unutmamak lazım. Biz onları deplasmanda yendik. Büyük bir zafer elde ettik. Kupadaki iddiamızı da göstermiş olduk” ifadelerini kullandı.

Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Lige baktığımızda on galibiyet alan ve bunların dokuzu üst üste, Türkiye Kupasında deplasmanda Trabzonspor’u mağlup eden takımda bu çocuklar. Ben sonuna kadar hepsine çok güveniyorum. Bir iki kötü oyun ile onları hemen eleştirmemiz gerekiyor. Ben hepsine kefilim. İnşallah sezon sonu bu çocuklar ipi göğüsleyecek.”

Sakat ve Cezalı Oyuncular

Zahit Fındık, Oğuz Çalışkan, Ali Zorlu sakatlıkları  Ali Özgün, Serhat Mermer mkart cezalısı olması nedeniyle Eyüpspor maçı kadrosunda yok.  Cem Sultan ve Ali Pala’nın durumları ise maç günü belli olacak . 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim