• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

KUVVET DEPOLUYOR

30.08.2016 14:53
KUVVET DEPOLUYOR
Gümüşhane Belediyesi Hentbol takımı Türkiye Kupası ve 1.ligdeki mücadelesi için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

 

Türkiye Hentbol Kupasında B grubunda Bursa Nilüfer Belediyesi S.K, Akçaabat Tütün S.K ve Serik Belediyesi S.K ile mücadele edecek temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Hentbol takımı, kondisyoner Davut Altuntaş yönetiminde hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Takımın son durumu hakkında gazetemize açıklama yapan Davut Altuntaş, “5 Ağustosta başladığımız kamp döneminde arkadaşların genel kondisyonlarını ve güç durumların tespit ettik. Haftada üç gün takımımıza kondisyonlarını geliştirmek, maçlarda daha iyi mücadele etmek için çalışmalar yaptık. Sezon sonu sporcularımızın çoğu hazır değildi. Hazır olmayan sporculara kondisyon çalışmaları yaptık” ifadelerini kulandı.

“Hentbol Kuvvet Oyunudur”

 Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünde bilek güreşi ve bilardo antrenörlüğü de yapan Davut Altuntaş, “Kupa maçları öncesi oyuncularımızı çok yormadan ve sakatlık yaşamadan antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Kondisyon antrenmanlarımızda hafif kilo olarak çalışıyoruz. Şuan da kuvvet ritmini yakaladık. Oyuncularımızın güçlendiği görmek bizi mutlu ediyor. Akşamki top antrenmanlarında da bunu bize gösteriyorlar” dedi.

Altuntaş açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Türkiye kupasındaki mücadele edeceğimiz gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Antrenmanlarımızda yaptığımız taktik çalışmalarını maçlarda sergilememiz gerekiyor. Hentbolun bir kuvvet sporu olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu konuda gereken antrenmanları yaptığımıza inanıyorum.”

Hentbol Türkiye Kupası

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımımız Gümüşhane’nin Ev Sahipliği Yapacağı B Grubunda 02 Eylül 2016 Saat 16.00’da Bursa Nilüfer Bel. SK İle 03 Eylül 2016 Saat 16.00’da Akçaabat Tütün S.K İle, 04 Eylül 2016 Saat 14.00’te Serik Bel. S.K İle Karşı Karşıya Gelecek. 

Gruplarını İlk iki sırada bitiren takımlar bir üst tura çıkacak.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim