• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 19 °C

KURTAR, İLK İDMANINA ÇIKTI

01.02.2018 09:12
KURTAR, İLK İDMANINA ÇIKTI
TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Güvenç Kurtar yönetimindeki kırmızı beyazlılar günü çift antrenmanla tamamladı. Sabah gerçekleştirilen ilk idmanda kondisyon ağırlıklı çalışan temsilcimiz, öğleden sonra gerçekleştirdiği ikinci idmanda ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanda yeni Teknik Adam Kurtar’ın oyuncuları ile tek tek ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

Antrenman sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Gümüşhanspor başkan yardımcısı İsmet Çakmak, Fethiyespor maçını değerlendirdi.

Başkan Yardımcısı Çakmak, Gümüşhanespor eski teknik direktörü Levent Eriş’in Fethiyespor’u çalıştırmasının kendilerini çok ilgilendirmediğini kaydederek, “Levent hocanın ayrılış biçimi çok da hoş olmasa bile yine de kendisine mutluluklar saadetler diliyoruz. Fethiyespor’un ligdeki konumu bizi alakadar etmiyor. Biz ev sahibi olarak herkese saygı gösteriyoruz. Gelen tüm takımlara gösterdiğimiz saygıyı Fethiyespor’a da göstereceğiz” yorumunda bulundu.

Çakmak,  yeni teknik adam Güvenç Kurtar ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, “Hocamız yılların deneyimli bir hocası ve üst liglerde görev yapmış. Kendisine güvenimiz son derece yüksek.

Hocamız, ‘Gençliğinden daha fazla heyecan duyduğunu ve başarılı olmak için her şeyi yapabileceğini ifade etmişti’. Bizim de kendisine güvenimiz tamdır. Gümüşhanespor’un  teknik heyetiyle, sporcusuyla ve yönetimiyle bir olup huzura kavuştuğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte aksamadan, eksilmeden hedefimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim