• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

Kupada Rakip Trabzonspor

18.01.2017 10:16
Kupada Rakip Trabzonspor
Ziraat Türkiye Kupası H grubunda mücadele eden Gümüşhanespor grubun beşinci karşılaşmasında Trabzonspor’u ağırlayacak.

 

Kırmızı Beyazlı ekip H grubunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 7 puan topladı ve ikinci sırada yer alıyor.

Temsilcimiz grubun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı bordo-mavili ekibi Muhammed Çalhanoğlu ve kaptan Zafer Kurşunlu’nun golleri ile 2-1’lik skor ile yenerek adından söz ettirmişti.

“Lige Trabzonspor Galibiyeti Başladık”

Lige 1461 Trabzonspor galibiyeti ile başladıklarını hatırlatan Gümüşhanespor teknik direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu maçın en önemli özelliği 2. Devrenin ilk maçı olmasıdır. Bıraktığımız yerden devam ettirebilmek. İddiamızı sürdürebilmek ve lige iyi başlamak adına iyi bir galibiyet oldu. Rakibimiz karşısında iyi oyun ve oyuncularımızın zemine adapte olabilmesi çok önemliydi. Sert zeminde istediğimiz oyunu sağlayacak bir oyunu ortaya koyduk. Lige iyi başlamak, oyuncularımızın iyi konsantre olmaları bizi çok mutlu etti. İnşallah sezon sonu istediğimizi alırız” ifadelerini kullandı. 

Daşgün, “Önümüzde kupa maçı var. Süper ligin güçlü ekiplerinden biri olan Trabzonspor ile karşılaşacağız. Ayrı bir hikaye bizi bekliyor. Kupada aldığımız iyi sonuçlar bizi buraya kadar getirdi. Hesabımızı ve kitabımızı iyi yaptık. Bu maçı da alıp, turu geçmek istiyoruz. En kötü ihtimalle sahadan beraberlik ile ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

“Sahaya Her Zaman Kazanmak İçin Çıkıyoruz”

Sahaya her zaman kazanmak için çıktılarını söyleyen Daşgün, rakiplerinin Avrupa takımı ya da amatör bir takım olmaksızın sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Trabzonspor maçının sonucu ne olursa olsun, hemen hafta sonu oynayacağımız Menemen maçına konsantre olacağız. Lig bizim için çok önemli, tek hedefimiz Gümüşhanespor’u bir üst lige çıkarmak. Bizim bütün çalışmalarımız bunun için. Ligin ikinci yarısına galibiyet ile başladık. Hafta sonu da zorlu bir deplasmana gideceğiz. İlk yarıdaki performansımızın bir tık daha üstüne çıkarak sezon sonu gülen taraf biz olmak istiyoruz.”

Gümüşhanespor-Trabzonspor

18.01.2017 (Bugün)

Saat:  14.00

Yayın: A2

Sinan Uçar

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim