• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

Kupa’da Karadeniz Derbisi Oynanacak

04.11.2016 17:03
Kupa’da Karadeniz Derbisi Oynanacak
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Mücadele eden Gümüşhanespor’un Ziraat Türkiye kupasındaki rakipleri belli oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Mücadele eden Gümüşhanespor’un Ziraat Türkiye kupasındaki rakipleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupasında H grubunda boy gösterecek olan temsilcimiz Süper Lig ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile Aykut Kocaman’ın talebeleri Atiker Konyaspor ve Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yer alan Kızılcabölükspor ile bir üst tura yükselmek için mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasındaki 32 takım, dörderli 8 grupta çift devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Müsabakalar sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar son 16 Turu'na yükselecek.

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının şehrin tanıtımı için çok büyük bir avantaj sağlayacağını vurgulayan Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Gönlüm üç büyük İstanbul takımlarındandı ama dört büyüklerden biri olan Trabzonspor ile karşılaşmak bize ayrı bir heyecan veriyor” ifadelerini kullandı.

“Futbol Sahada Oynan Bir Oyun”

Daşgün, “Kuralar çekilmeden önce açıkçası çocuklarımızda ki o arzu ve isteği gördüm. Grubumuza baktığımızda iki süper lig ve bir tanede 3. Lig takımı var. Grupta tabi ki kağıt üstünde favori takımlar var. Futbol sahada oynan bir oyun, sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Ben çocuklarıma sonuna kadar güveniyorum” dedi.

Futbolcuların karşılaşmalara çıkarken büyük konsantre olduğunu belirten tecrübeli teknik adam oyuncuların arzu ve isteklerini görmesinin kendisini ayrıca motive ettiğini söyledi.

“Gruptan Çıkmak İstiyoruz”

Daşgün, “Eğer gruptan çıkarsak İstanbul’un üç büyük takımları ile eşleşip şehrimiz de ağırlamak istiyoruz. Elimizden gelen ne varsa çok ciddi bir inançla hazırlanarak, maçlarımızı oynayacağız. İnşallah grubun ilk ikisine katılıp, bu gruptan da çıkmış oluruz” diye konuştu.

Daşgün daha sonra şunları ekledi:

“Grupta herkesin öncelikle haddini bilmesi gerekiyor. Biz Trabzonspor ve Atiker Konyaspor’un gücünün farkındayız. Biz maç maç ilerlemek istiyoruz. Olaya çok ciddi bakıyoruz. Çok çalışacağız, taktiğimizi ve oyunumuzu sahaya en iyi şekilde yansıtıp, adımızı bir üst tura yazdırmak istiyoruz.”

Tecrübeli teknik adam bir dönem aynı takımda forma giydiği ve özel bir kanalda spor yorumculuğu yapan Evren Turan’ın Gümüşhanespor için yaptığı yorumlara da teşekkür etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim