• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 18 °C

KULÜP NEDEN SUSUYOR

01.02.2018 09:14
KULÜP NEDEN SUSUYOR
TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor ile anlaşan Gümüşhaneli Teknik Adam Ziya Doğan, kulüple anlaşamama nedenlerinin farklı yansıtıldığını ve bu konuya bugün açıklık getireceklerini söyledi.

Gümüşhanespor, Gümüşhaneli Teknik Adam Ziya Doğan ile anlaştığını duyurmuş ve imza aşamasında nedeni henüz açıklanmayan sebeplerle anlaşma gerçekleşmemişti. Gerçekleşmeyen anlaşma ile ilgili çeşitli dedikoduların yer alması ve maddi sebeplerin öne sürülmesiyle Ziya Doğan resmi twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Doğan, twitter hesabında şu mesajları paylaştı:

“Ortak aldığımız kararı sayın başkan açıklayacaktı, açıklamayınca insanlar yanlış yorumlar yapıyor, sayın başkanın açıklamasını bekliyorum.”

“Sevgili Gümüşhaneliler benim açıklama yapmamı bekliyorlar, sayın başkanla konuştum ortak açıklamayı kendisi yapacaktı, bekliyorum.”

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunun başarılı teknik adam Ziya Doğan, maddi konulara açıklık getirerek, “Başkanla konuşmamda ‘Başkan, benim değerim bellidir, dersen ki bedava çalış, çalışmayan şerefsizdir” dedim. Para konusu külliyen yalan. Ben Gümüşhanespor ile para konuşmam, konuşmadım da. Başkana da para konuşmam dedim. Geçen sene çalıştırdığım takımın 3’te 1’i fiyatı söylediler ve ben yine ‘hayır’ demedim. Konu para değil, ‘sıkışıksanız lütfen söyleyin 6 ay para almadan çalışırım bile dedim’. Bunun bu şekle gelmesi çok ayıp” dedi.

Kaya Büyükbayraktar’dan Açıklama Bekleniyor

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar’ın bir açıklama yapması gerektiğini kaydeden Doğan, “Başkanla bu durumu oturup konuştuk ve ortak bir açıklama yapacaktık. Kendisi açıklama yapacaktı ve ben de ona verdiğim sözü tutmak için bu konuyla ilgili şu an açıklama yapmayacağım. Eğer başkan açıklama yapmazsa ben de yarın(bugün) insanları bilgilendirmek durumundayım. Şu anda başkana verdiğim sözde durarak bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Bugün Açıklama Yapılması Bekleniyor

Bugün Başkan Büyükbayraktar tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmasını beklediğini ve açıklama yapılmazsa kendisinin bu konuyu açıklığa kavuşturacağını ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

“Perşembe günü (bugün) açıklama yapılmazsa bu konuyu açıklığa kavuşturacağım. Telefonlarım susmuyor, sosyal medyadan inanılmaz geri dönüşler alıyorum. Yanlış söylemler çıktı. Bunu kim çıkardı bilmiyorum. İnanılmaz yalan yanlış yorumlar yapılıyor. Başkanla biz konuştuğumuzda o açıklama yapılsaydı tüm bu olanlar yaşanmayacaktı.”

Bunu Anlayamadılar

‘Benim ne kadar Gümüşhaneli olduğumu hala anlayamadılar’ diyerek sitemlerini de dile getiren Doğan, “Geçen sene mukavele bile yapmamıştım. Sözde anlaşılmıştı. Takımın kampta olduğu yere gittim. O kadar inanıyorum Gümüşhane’ye. Ama herhalde bunu anlayamadılar. Benim Gümüşhaneliliğimi sorgulayacak adama gülerim” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim