• BIST 9699.55
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 21 °C

KOCAELİSPOR’UN BAŞKANI HEMŞERİMİZ ENGİN KOYUN OLDU

29.03.2021 10:58
KOCAELİSPOR’UN BAŞKANI HEMŞERİMİZ ENGİN KOYUN OLDU
Kocaelispor Kulübü Derneği'nin olağanüstü kongresi Cumartesi günü gerçekleştirildi.

KOCAELİSPOR’UN BAŞKANI HEMŞERİMİZ ENGİN KOYUN OLDU  

Kocaelispor Kulübü Derneği'nin olağanüstü kongresi Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Gümüşhane’nin merkez KOV (Esenyurt) köyünden   iş adamı  Engin Koyun Kocaelispor kulüp başkanı oldu.

Tek listeyle seçime giren ve vekaleten Kocaelispor'un başında olan Kocaeli Gümüşhane ili Kovlular Derneği Kurucu Başkanı Engin Koyun, seçilmiş olarak Kocaelispor'un yeni başkanı oldu.

ÇOĞUNLUĞA BAKILMADI

Geçen hafta çoğunluk sağlanmadığı için yapılamayan kongre, Cumartesi günü çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı.  Kocaeli Kongre Merkezi'nde, pandemi kurallarına uygun olarak yapılmaya çalışılan genel kurula üyeler, HES kodlarını tanımlatarak içeri girebildi.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, olağanüstü genel kuruldaki açıklamasında 66 ruhu ile kenetlendiklerini belirtti.

UYGUN DEĞİLDİ

Köklü ve şanlı bir tarihe sahip olan Kocaelisporumuzun uzun süre başkanvekili olarak yönetilmesinin deplasman maçlarında, yaptığımız ziyaretlerde ve temsil noktasında uygun olmadığını gördük. Seçilmiş ve uyumlu bir şekilde çalışan yönetim olarak kalan yılı böyle devam ettirebilirdik.

ZARAR VERİYORDU

Yönetim olarak bu durumun Kocaelispor markasına zarar vereceğini düşündük. Kocaeli Valiliğimizden gerekli izini alarak, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla olağanüstü kongre kararı aldık. Kongre kararı aldığımız günden bu yana 100’ün üzerinde değerli ismin yönetime girmek istemesi Kocaelispor’umuzun geleceği açısından sevindirici olmuştur"

PROJELER SUNDUK

Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in rahatsızlığından dolayı başkan vekili olarak yetkileri devraldık. Siz değerli kongre üyelerimizin nezdinde Sayın Başkan Üzülmez'e ve hastalarımıza da acil şifalar dilerim. Yönetim kurulumuzda gerekli görev değişikliklerini ivedi şekilde yaptık. Kısa orta ve uzun vadeli projeler oluşturduk.

ÇOK BÜYÜK CAMİAYIZ

Yönetimimiz içinde transfer komitesini oluşturduk. İlk icraat olarak şanlı takımımızın başına dünya ve Türkiye markası olan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ı getirerek büyük bir iş başardık. Bu transfer ile ulusal basında da yer bularak camiamızın ne kadar büyük bir camia olduğunu gösterdik. Çünkü biz onurluyuz gururluyuz Kocaelisporluyuz.

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Transfer komitemizin titiz çalışmaları sonucunda ligin devre arasında Akhisarspor'dan Musa Nizam, Kaçiörengücü'nden Mustafa Tahir Babaoğlu, Altay'dan Yılmaz Özeren'i ve son olarak şehrimizle ve Kocaelispor’umuzla özdeşmiş olan muhteşem Süleyman lakaplı Burak Süleyman gibi usta ayakları transfer ettik. Bu transferlerden sonra 1. Lig yolunda umutların çok arttığını ve şehrimizin havaya girdiğini görmekteyiz. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk.

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

Kocaelispor’umuz ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmıştır. Şu an 52 puanla 3. sıradayız. Play-Off'a kalacağımızdan ve Play-Off'tan 1.Lig’e çıkacağımızdan yönetim kurulu olarak hiçbir şüphemiz yoktur. Bizler inandık sizlerde inanın bu şehrin markasına Kocaelispor’umuza hep birlikte sahip çıkalım.

KOCAELİSPORUMUZ SİYASET ÜSTÜDÜR

Öncelikle 1.lig yolunda ve sonra Süper Lig yolunda durmak yok gollere devam Kocaelispor’umuz Çayırova'dan Karatepe’ye, Kandıra’dan Karamürsel’e tüm Kocaeli şehrinin takımıdır. Kocaelispor’umuz siyaset üstüdür. Bu kentin en önemli markasıdır. Bu bilinçle çalışmalarımızı yaptık yapmaya devam ediyoruz. Hep birleştirici olduk, insan kurum ayırımı yapmadık.

KİMSEYİ AYIRMADIK

Kısa sürede birçok ziyaretlerde bulunduk. Mecliste grubu Bulunan siyasi partilerimize ziyaretler yaparak başkanlarına Kocaelispor’umuzla ilgili bilgileri ilk ağızdan aktardık. Kocaelispor’umuzun kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu söyledik. Kocaelispor tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Kucaklayıcı ve daha katılımcı bir anlayışla kentimizin batı yakasında aidiyet duygusuyla ziyaret ettik. Gebze ticaret odası başkanımızla ve Gebze basınıyla temaslarda bulunduk.

PROFESYONEL DESTEKLER ALACAĞIZ

Bizim için İzmit ilçesi veya Kartepe ilçesi neyse Gebze ilçesi aynıdır dedik bir tam günümüzü ayırdık. Gebze’ye ayırdık ve bundan sonraki günlerde de Gebze ve diğer ilçelerimizde ziyaretlerimize devam edeceğiz. Olağanüstü kongreden hemen sonra kurumsallaşma anlamında ivedi şekilde çalışmalara başlayacağız gerekli durumlarda profesyonel destekler alacağız.

YENİ BİR ŞİRKET KURACAĞIZ

Allah Nasip ederse hedefimiz borçsuz şekilde süper lige çimiş bir Kocaelispor’dur. Her nakitte sıkıştığımızda Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımızın kapısına gitmemeliyiz. Bu yolda şirketleşmeden geçmektedir. Daha önce kurulmuş bir şirket olduğunu öğrendik onunla ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar yapılarak uygunsa onunla uygun değilse de yeni bir şirket kuracağız. Kalan borçlarla ilgili en kısa sürede yapılandırmalar yapılacaktır.

BORCUMUZ KALMAYACAK

En önemlisi kent merkezinde Kocaelispor’umuza yakışır bir kulüp lokali binası yapmaktır. Bunun içinde sayın Tahir başkanımızdan olur aldık. Bu kongreye kadar herhangi bir futbolcumuza teknik ekibimize personelimize esnafımıza borcumuz yoktur. Ödemelerimiz zamanında yapılmaktadır. Maç pirimler maçtan en az iki gün önce hesaplara yatmaktadır. Maç başı alacaklarının yüzde otuzunu ödedik lig sonunda bizden alacaklı futbolcumuz kalmayacaktır.

KOVLULAR DERNEĞİNDEN TEBRİK

Yapılan kongrenin ardından bir açıklama yapan Kovlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Kaya  açıklamasında şunları kaydetti:

“Derneğimiz kurucu Başkanı Engin Koyun abimiz, aday olduğu Kocaelispor Kulüp Başkanlığının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde (Seka Park Alanı) yapılan  olağanüstü seçimli genel kurulunda Kocaeli̇ Spor Kulübü Başkanlığına seçilmiştir. Abimiz Engin Koyun ve yönetimini tebrik eder başarılar dileriz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim