• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 12 °C

KERİMOĞLU: SEZONU İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ

16.03.2021 11:24
KERİMOĞLU: SEZONU İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ
Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden ve hafta sonu sahasında Anagold 24Erzincanspor’u 3-1 mağlup eden temsilcimiz Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

KERİMOĞLU: SEZONU İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden ve hafta sonu sahasında Anagold 24Erzincanspor’u 3-1 mağlup eden temsilcimiz Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, güçlü bir rakibe karşı net bir skor alarak sahadan galip ayrıldıklarını belirterek, “Üst üste iki maçtan mağlup ayrılmıştık, göreve başladığımız günden itibaren ilk defa böyle bir durum oldu. Kahramanmaraşspor A.Ş. maçında öne geçmemize rağmen planda olmayan ve hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Amed Sportif Faaliyetler maçında da takımın yorgun oluşu istediğimiz tempoyu yakalayamamamıza sebep oldu. Maçı kazanmak istememize rağmen rakibimiz üç puanı alan taraf olmuştu. Mücadelemizi her zaman sonuna kadar sürdüreceğimizi hep söyledim, bu iki karşılaşmayı geride bırakarak Anagold 24Erzincanspor maçından galip ayrılıp, yolumuza moral gücümüz yüksek durumda devam etmek için çalışmalarımızı çok dikkatli bir şekilde gerçekleştirdik” dedi.

Sezon başı ve devre arası oyuncu grubunun kamp süreci geçiremeden lige devam ettiklerini hatırlatan Kerimoğlu, “Fiziksel olarak çabuk toparlanamadığımız zamanlar oluyor, biz her karşılaşmaya hafta içi gerekli çalışmaları yaparak çıkıyoruz. Karşılaştığımız takımlar güçlü ekiplerdi, göreve başladığımız günden beri kendi sahamızda oynadığımız rakipler play-off içerisinde yer alan ve play-off içerisine girmek isteyen iddialı takımlardı. Ne olursa olsun her karşılamaya kazanmak için çıktık ve yarıştan asla kopmayacağımızı hep söyledik. Anagold 24Erzincanspor karşısında da bunu göstererek üstün bir oyunla üç puanı hanemize yazdırdık. Güzel bir galibiyet oldu, oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum. Sezonu istediğimiz yerde bitireceğimizden hiçbir şüphem yok" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim