• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 25 °C

“İDDİAMIZI YİTİRMEDİK”

27.11.2015 13:19
“İDDİAMIZI YİTİRMEDİK”
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’ un Genel Sekreteri İsrafil Aslan, alınan birkaç kötü sonuçla iddialarını yitirmediklerini,

kendilerinin hala iddialı olduklarını ve içerisinde bulundukları ligi birinci olarak bitirmek istediklerini söyledi.

Aslan, gazetemize yaptığı açıklamada, İnegölspor’u Gümüşhane’den puansız göndermeye ramak kaldığını belirterek, “Futbolda siz ne kadar iyi oynarsanız oynayın, ne kadar gol pozisyonu bulursanız bulun, kimse sizin hanenize 3 puanı yazmıyor. Rakibi ikinci yarı resmen kendi yarı sahalarında boğduk. İlk yarı kaçırdığımız pozisyonlarımız oldu ama ikinci yarı oyunu tamamen rakip kaleye yıktık ve yaklaşık 8 net gol pozisyonunu kaçırdık. Topumuz direkten döndü, girmeyen ve kaçan pozisyonlar vardı. Biraz forvetimizin şanssızlığı biraz da onların kalecilerinin şanslılığı ve performansının da etkisi vardı” şeklinde konuştu.

İki puanımıza acıdık

Spor’u dostluk kardeşlik ve barış olarak değerlendiren Aslan, “Biz giden iki puanımıza acıdık. Maçtan sonra İnegölspor’ la yaklaşık iki yıl beraberdik ve bu şekilde dostluğumuzu pekiştirmiş olduk. İki takımın da dostane duygular içerisinde olduğunu orada gördük. Gerçekten sevindiğim bir şey var Gümüşhane’mize ve Gümüşhanelilere yakışan bir misafirperverlikle takımı ağırladık ve dostlukla buradan uğurladık” dedi.

Sadece ses yükselmesi oldu

Tribünlerde yaşanan olumsuz olayı değerlendiren Aslan, “Küçük bir tatsızlık olsa da herhangi bir sorun olmadı. Malum maç sonrası böyle sorunlar bazen yaşamaktayız. Bizim taraftarlarımızdan birkaç kişi ve onların taraftarlarından birkaç kişinin aralarında bir ses yükselmesi oldu ve herhangi bir sorun yaşanmadı” diye belirtti.

Hedefimiz 1. Lig

Hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini dile getiren Aslan, “Hedefimiz olan 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Birinci sıradaki Manisaspor’la puan farkımız fazla değil. Lig uzun bir süreç ve biz bu süreci kendi lehimize çevireceğimizden eminiz. Çünkü oyuncularımız kaliteli ve başarılı oyuncular” diye konuştu.

Maç esnasında görsel şov vardı

Takımlarının iyi bir futbol oynadıklarını söyleyen Aslan, “İyi oynayanlara görsel olarak futbol şovu sunanlara 3 puanı vermiyorlar. 3 puan alabilmek için topun 3 direk arasına girebilmesi gerekiyor. Bazen istediğimiz şeyler olmuyor bunu ben futbolun adaleti olarak değerlendiriyorum. Her şey güzeldi. Maç esnasında sporcularımız akıcı futbol oynuyorlar ve görsel şölen var ama futbolun meyvesi olan golü göremedik. Bu takımda gerek teknik heyetin gerekse yönetimin bir heyecanı var. Bu heyecan her zaman var olamaya devam edecek ve biz takımımıza her şekilde güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim