• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

20.11.2016 17:00
HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor grubunun 13. haftasında Tokatspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor grubunun 13. haftasında Tokatspor ile karşılaşacak.

Tek Lider Gümüş

Gümüşhanespor 2016-2017 sezonunda üst üste kazandığı 8 galibiyet ile Türkiye profesyonel ligi ve süper liglerde mücadele eden 128 takım içerisinde bu başarıya sahip tek takım olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Süper ligin zirvesinde yer alan İstanbul temsilcisi Başakşehir üst üste 4 galibiyet alma başarısı gösterirken 1. Ligin ilk sırasında yer alan Yeni Malatyaspor ise üst üste 5 galibiyet aldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Amed Sportif’in galibiyet serisi 5 maç olarak mücadelesini sürdürüyor. 3. Ligin 1. Grup lideri Sancaktepe’nin 3, 2. Grubun lideri Bodrumspor’un 3 ve 3. Gurubun lideri Afjet Afyanspor’un ise 7 galibiyet serisi bulunuyor. Temsilcimiz ise üst üste aldığı 8 galibiyet ile liginde lider olan takımlar arasındaki zirvenin de sahibi.

“Lig Uzun ve Yorucu Bir Maraton”

Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli Teknik Direkötürü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Lig uzun ve yorucu bir maraton. Biz bu yolda adım adım gidiyoruz. Şu ana kadar lig maratonunda istediğini almış bir Gümüşhanespor var. Bu yolda eksik olan yönlerimizin de farkındayız. Kastamonu 1966 maçında 3-0 öndeyken oyuncularımız oyunu rölantiye aldı. Orta sahada gereksiz top kaptırmalar ve kötü pas tercihleri, oyundan düşmemize neden oldu. Takımın yorgun olması da bu nedenler için bir etken oldu. Bu faktörler oluşunca maalesef kalemizde iki tane gol gördük. Maç içerisinde bu olumsuz durumdan hemen ders çıkarıp, tekrar oyuna konsantre olduk ve üç puanı hanemize yazdırdık” diyerek galibiyeti değerlendirdi. 

Daşgün, “Lige maç maç  bakıyoruz. Kastamonu 1966 maçından sonra yenilen goller için takımım ile konuştum ama kesinlikle namağlup bir takımsınız, nasıl iki gol yersiniz? diye bir sitemim olmadı. Önemli olan üç puan almaktı ve biz bunu başardık” dedi.

Gümüşhanespor’un  önüne çıkan rakip takımlara karşı daha çok kapalı bir defans sistemi uyguladıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, bazen üç stopere karşı oynadıklarını ve rakip takımın defansı açmak için oyun içinde farklı taktikler uyguladıklarını sözlerine ekledi.

Gümüş Tokatspor’u Ağırlayacak

Ligin on ikinci haftasında Tokatspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Daşgün, “ Bizim karşımıza hangi takım çıkarsa çıksın, biz oyun disiplinimizi bozmadan puan ve puanlar almak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İşimizi doğru yaptığımız sürece, birbirimize sıkı sıkı sarıldıkça ve tek vücut halinde savaşarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Rabbim inşallah nasip eder ve bu haftayı da puan kaybetmeden devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Cem Sultan sezon başından beri sürekli ilk on birde şans yakalayamadı. Bunda performans düşüklüğü ve sakatlığın çok etkisi oldu tabi ki. Cem çok duygusal bir oyuncu, Kastamonu maçında oyuna yaptığı katkısı tartışılmaz. Şu anda çok iyi bir durumda, sezon boyunca da inşallah aynı performansını sergiler.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim