• BIST 9431.16
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

Her Maçı Deplasman Gibi

29.11.2016 16:50
Her Maçı Deplasman Gibi
Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı dokuzuncu hafta sonunda topladığı sekiz puan ile altıncı sırada yer alıyor.

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı dokuzuncu hafta sonunda topladığı sekiz puan ile altıncı sırada yer alıyor.

Geçen sezon çizilen başarılı grafiğini bu sezon göstermeyen temsilcimiz, bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Sezon başında Türkiye Kupası’nda Antalya Serik Hentbol Takımı ile berabere kalarak averaj ile gruptan çıkan temsilcimiz liginde geçirdiği dokuz haftalık süreçte sadece sekiz puan toplayabildi.

Sezon başında Aydın Doğan Spor Salonu’nun tadilatı nedeniyle maçlarını Kelkit Spor Salonunda oynamak zorunda kalan Turkuaz- Beyazlı ekip gelen kötü sonuçlar ile de istediği taraftar sayısına ulaşamadı. Geçen sezonki başarıda taraftarını arkasına alan temsilcimiz rakiplerine zor anlar yaşatırken, bu sezon aynı performansı gösteremedi. 

Yardımcı Antrenör Ahmet Yılmaz Albayrak, gazetemize yaptığı açıklamada, “SELKA Eskişehir müsabakası ligdeki sıralamamız için çok önemliydi. Alacağımız bir galibiyet sıralamadaki yerimizi çok iyi yönde etkileyecekti. Bunun bilincine sahip bir şekilde maça hazırlandık. Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren her iki takım da çok iyi mücadele etti. Seyir zevki yüksek olan bir maç oldu. Son dakikalara önde götürdüğümüz karşılaşmada, bireysel hatalarımızdan kaynaklanan goller yedik. Özellikle peş peşe 3 tane 7 metre atışından yararlanamadık. Ataklarımız sonuçsuz kalınca kalemizde golleri gördük. Sonuç olarak iyi başladığımız müsabakayı 21-25 kaybettik” ifadelerini kullandı.

“Taraftar Desteğinden Yoksun Oynadık”

Albayrak, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Sporcularımızın bu önemli müsabakada yalnız kaldıklarını düşünüyor ve taraftarımızın desteğinden yoksun oynamak bizleri uzuyor. Çünkü takımımız salonu dolduracak değerli sporseverlerin desteğiyle oynayacağı bütün rakiplere zor anlar yaşatacağını ve sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmamalı.”

“Kendimizi Yalnız Hissediyor”

Kaptan Tanju Kaplanoğlu ise “Geçen sezon başarılı bir grafik çizdik. Bu sezona başlarken yönetimimizin, teknik ekip ve şehrin bizden beklentilerin farkındaydık. Kadromuz gerçekten çok kaliteli, ligimize baktığımızda birçok takımdan daha kaliteli isimlere sahibiz. Maalesef kalitemizi istikrarlı bir şekilde lige yansıtamadık. Daha çok çalışıp bizden istenilenleri yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Geçen sezonun başarısında taraftarın çok büyük bir etken olduğunu dile getiren Kaplanoğlu, “Bir takım için taraftar itici güçtür. Oyundan düştüğümüz veya yorulduğumuz zaman taraftar bizi ateşler ve bu sefer bir adım daha fazla atarız. Maçı bize bıraktırmaz, hakemin bitiş düdüğüne kadar oyunu kovalarız. Açıkça söylemek gerekirse bu sezon ben ve oyuncu arkadaşlarımız kendimizi yalnız hissediyoruz. Kendimizi deplasmanda gibi hissediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Kaplanoğlu daha sonra şunları kaydetti:

“Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı’nın isminden anlaşıldığı gibi bu şehrin takımı, biz Gümüşhane ismini gittiğimiz her deplasmanda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Şehrin taraftar grupları takımına ve Gümüşhane Hentbol ’una sahip çıkmalı. Şehrin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışırken bizlere destek olmaları gerekiyor.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim