• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 23 °C

HER MAÇ FİNAL HAVASINDA

23.03.2018 15:01
HER MAÇ FİNAL HAVASINDA
Doğan, Tekke Köyü'ndeki Gümüşhanespor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu ligin en iyi takımlarından Hacettepespor ile karşılaştıklarını ve maçtan galip ayrıldıklarını hatırlattı.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor'un teknik direktörü Ziya Doğan, bundan sonra oynayacakları her maçı final havasında oynayacaklarını belirterek, "Gümüşhanespor, 3 senedir hep son dakikalarda kaybetti ama şimdi son dakikalarda kaybetmeyerek şampiyon olmak istiyoruz" dedi. 

Doğan, Tekke Köyü'ndeki Gümüşhanespor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu ligin en iyi takımlarından Hacettepespor ile karşılaştıklarını ve maçtan galip ayrıldıklarını hatırlattı.

Zorlu rakibe rağmen futbolcularının takdire değer gayret göstererek, elde ettikleri galibiyetle takımlarını liderliğe taşıdıklarını dile getiren Doğan, şunları kaydetti: 

"Bundan sonra her maçı final havasında oynayacağız. Biz oynadığımız ve kazandığımız maçta, 3 puan değil, aslında 12 puan kazandık. 3 rakibimiz yenilince biz lider olduk. Diğer takımlar kazansaydı bizim play-off şansımız zora girecekti. Böyle kritik bir maç oynadık. Oyuncularımın terinin son damlasına kadar mücadele ettiklerini gördüm. Eksiklerimizi kapatırsak daha iyi olacağız."

Şampiyon Olmak İstiyoruz

Doğan, iç sahada oynayacakları Pendikspor maçının hazırlıklarına başladıklarını aktararak, “Pendikspor dahil ünümüzdeki maçlar hep final havasında olacak. Bunun oluşması içinde kurumsallaşmamız gerekiyor. En tepeden en sona kadar daha profesyonel hareket ederek bu günleri kurtardıktan sonra gelecek yıllar içinde Gümüşhanespor Türkiye liglerine damga vuracağına inanıyorum. Biz büyük düşünmesek büyük işleri başaramayız. Deplasmandaki maçlardan galibiyetle dönersek bu işin yüzde 80’ni halletmiş oluruz. Aldığımız galibiyetle elimize geçen fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Gümüşhanespor 3 senedir hep son dakikalarda kaybetti ama şimdi son dakikalarda kaybetmeyerek şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftara Çağrıda Bulundu

Gümüşhanespor taraftarına da çağrıda bulunan Doğan, "Her maç bizim için çok değerli. Rakiplerle hiç uğraşmayın, takımınızı destekleyin. Geçen sene yaşanan olaylardan dolayı acı tecrübe yaşadınız. Taraftarımız bu tür olaylara dikkat etsin. Önümüzdeki yıllarda tribünlerin taraftarımıza az geleceğine inanıyorum. Sadece tribünleri değil, dağın eteklerini de doldursunlar. Biz taraftarımız 12'inci oyuncularımız olarak biliyoruz. Profesyonelce düşünsünler. Yapacakları hata, sahanın kapatılması gibi olaylar bize pahalıya mal olabilir” şeklinde konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim