• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 14 °C

Hedef 1. lig

31.03.2016 15:51
Hedef 1. lig
Hedef 1. lig

Gümüşhane Belediyesi Hentbol SK Başkanı Mustafa Demir, Ankara’da 1-3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalarda zorlu rakipleri aşarak 1.lig’e Gümüşhane’nin adını yazdırmayı hedeflediklerini söyledi.

“Biz bir aileyiz”

Demir, gazetemize yaptığı açıklamada, ilk maçlarının Tokat Gençlik SK ile olduğunu hatırlatarak, “Tokat Gençlik SK ile iki defa karşı karşıya geldik ve birinde mağlup olurken diğer maçı kendi evimizde almayı başardık. Play-Off’lar finalinde yine ilk maçımız Tokat Gençlik SK ile olacak ve sporcularımın bu maçı alacağından eminin. Ankara’da çıktıkları karşılaşmalarda zor rakiplerle karşılaştılar ve zorlu Play-Off’lardan birincilikle çıkmasını bildiler. Bizim diğer rakiplere göre en büyük özelliğimiz bir aile olarak maçlara konstre olduk ve meyvesini aldık. Ankara’da bizimle beraber olan herkesle bir aile gibiydik ve sonucunda birincilik elde ettik” dedi.

“Hedefimiz Gümüşhane’nin adını 1.lige yazdırmak”

Sezona başlarken zamanın kendilerine ne getireceğini bilmediklerini dile getiren Demir, “Aklımızdaki ve gönlümüzdeki hedef 1. ligdi ve yılmadan, usanmadan birincilikler alarak başarılar elde ettik. Şimdi ise geçen hafta Cuma gününden itibaren sporcularımız 10 günlük bir kamp dönemindeler.  Final müsabakalarında en zorlu rakibimiz Köyceğiz takımı ve inşallah onu da yenerek adımızı finallerde birinciliğe yazdırmayı başaracağız. Antrenör ve sporcularımızla sürekli istişare içerisindeyiz ve hepsi finallere hazır olduklarını ifade ettiler” diye konuştu.

Başkan Demir, sporcularının her birinin farklı şehirlerden geldiğini belirterek, Gümüşhane’ye yakışır şekilde maçlarda mücadele ettiklerini ifade etti.

Demir, Gümüşhane’de salon sporlarında voleybol haricinde Play-Off’lara kalan spor dalı hentbol olduğunu, bu sporu bu şehre kazandıran en başta Vali Yücel Yavuz’a, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e,   Emniyet Müdürü Orhan Kar’a, yönetim kuruluna, Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Bulut’a, Olay Gazetesi Muhabiri Ramazan Yetim’e teşekkür etti.

Ankara’da 1-3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan maçlar Çay TV’den naklen yayınlanacak.

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim