• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 19 °C

HAYALLERİN ŞAMPİYONU

19.02.2018 13:54
HAYALLERİN ŞAMPİYONU
TFF 2.Lig Beyaz Grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin son sırasında bulunan Silivrispor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Şampiyonluk yolundaki büyük bir yara daha alan temsilcimiz, oynadığı futbol ile ‘şampiyonluk hayal’ yorumlarına neden oldu.

TFF 2.Lig Beyaz Grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin son sırasında bulunan Silivrispor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Şampiyonluk yolundaki büyük bir yara daha alan temsilcimiz, oynadığı futbol ile ‘şampiyonluk hayal’ yorumlarına neden oldu.

Ligde 10 puan ile son sırada bulunan Silivrispor’a yenilen kırmızı beyazlılar, 45 puan ile averajla liderliğini koruyor. Aldığı yara ile şampiyonluğu zora sokan temsilcimiz, ligin kalan maçlarında yapacağı en küçük hata ile liderliği kaybedebilir. Silivrispor yenilgisi ile geçen yılki yaşanan tabloyu hatırlayan taraftarlar, yönetimden acil önlem almasını bekliyor.

Çöküş Başladı

Ligin ikinci yarısında istediği performansı sergileyemeyen Gümüşhanespor, ligin son sırasındaki Silivrispor karşısında varlık gösteremeyerek şampiyonluk yolunda büyük bir çöküş yaşadığını gösteriyor. Taraftarlar yenilgiden çok ruhsuz oynanan futbola tepki gösteriyor. Şampiyonluk yolunda isteksiz oynanan futbol karşısında sosyal medyada “şampiyonluk hayal oldu” , “rezillik”, “çöküş başladı” yorumlarına neden oldu.

Güvenç Hoca Umut Vermiyor

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar’ın resmi olarak takımın başında olduğu ligin 21.hafta karşılaşmasında temsilcimiz SBS İnşaat Kırklarelispor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Ligin 22.haftasında evinde Sakaryaspor’u 1-0 mağlup eden temsilcimiz, 23.hafta karşılaşmasında Silivrispor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 

Ligin ilk yarısında oynanan 17 maçta toplam 3 yenilgi alan temsilcimiz, ikinci yarıda takımın başına şampiyonluk hedefi ile gelen Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile çıktığı 3 resmi maçta 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet almayı başardı. Basına verilen demeçlerde hem yönetim hem de teknik direktörler tarafından ısrarla şampiyonluk vurgusu yapılırken, ligin ikinci yarısında oynanan kötü futbol ve teknik direktörün varlık gösterememesi, tüm şehrin şampiyonluk hayallerini ve takıma olan inancını sarsıyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim