• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

“HAKEM HATALARI EN BÜYÜK ENGEL”

21.10.2016 15:45
“HAKEM HATALARI EN BÜYÜK ENGEL”
Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, bu güne kadar oynadıkları karşılaşmalarda hakem hatalarının kurbanı olduklarını söyledi.

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, bu güne kadar oynadıkları karşılaşmalarda hakem hatalarının kurbanı olduklarını söyledi.

Sezon başından beri 4 karşılaşmada aynı bölgenin hakemlerinin karşılaşmalara verilmesinin dikkat çekici olduğunu vurgulayan Albayrak, “Tüm karşılaşmalarımıza Akdeniz Bölgesi hakemleri verildi. Bu dört karşılaşmanın sadece birinde galibiyetle tanışabildik” dedi.

Akçaabat Tütünspor ile Gümüşhane Belediyesi Hentbol takımının 1. Ligde mücadele eden 2 Karadeniz takımı olduğunu anlatan Albayrak, “Antalya Serik maçı öncesi iyi bir hazırlık yaptık. Maçtan birkaç gün önce giderek maç havası erken yakalamayı amaçladık. Oyuncularımızın da kendini maça iyi hazırladıklarına eminim. Maçada çok iyi başladık.  Maçtan önce planladığımız her organizasyoncuda başarıyla uyguladık ” ifadelerine yer verdi.

Antalya Serik Maçına İyi Hazırlanmıştık”

Antalya Serik maçına çıkış maçı olarak baktıklarını belirten Albayrak, “Rakibimiz lider olmanın ve evinde oynamanın avantajını çok iyi kullandı. Her iki takım da bütün varlığını ortaya koyduğu bir müsabaka oldu. Özellikle sayı üretme adına bulduğumuz kritik pozisyonlardan sayı üretemeden dönmemiz, rakibimizin hem sayı hem de direncini artırdı ve müsabakayı 30-28 kaybettik” değerlendirmesinde bulundu.

“Hakemler İle de Mücadele Ediyoruz”

Müsabakanın son dakikalarında skoru öne taşımak galibiyete ulaşmak için organizasyonlarının hakemler tarafından engellendiğini iddia eden Albayrak, “Hakemlerin son dakikalarda maçın skorunu etkilediğini düşünüyoruz. Yer aldığımız ligde bütün rakiplerimiz Ege ve Akdeniz Bölgesinden olması ve hakemlerin Ege ve Akdeniz Bölgesi hakemlerinin yönetmesinin dezavantajını yasıyoruz” diye konuştu.

  Albayrak son olarak şunları kaydetti:

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı olarak sezona başlarken iyi bir kadro kurduklarını kaydeden Albayrak, daha sonra şunları söyledi:

“Hedefimizi belliydi. Her maçımıza aynı bölge hakemlerini atanmasına anlam veremiyorum. Maç sırasında rakiplerimiz ile mücadele ederken de aynı zamanda hakemlerle de mücadele etmemiz gerektiğini görmek, bizleri birer hentbol sever olarak üzüyor. Ne olursa olsun biz hedefimizi gerçekleştirmek için mücadelemizi sürdürmek istiyoruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim