• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 23 °C

H Grubunun Lideri Gümüş

22.12.2016 12:46
H Grubunun Lideri Gümüş
Ziraat Türkiye Kupası H grubu üçüncü karşılaşmasında Gümüşhanespor konuk ettiği süper lig ekibi Atiker Konyaspor ile 1-1 beraber kaldı.

Grubun 1 puan ile üçüncü sırada yer alan Trabzonspor sahasında puan alamayan Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Bordo- Mavili ekip galibiyet alması halinde puanına 4’e yükseltecek. Üçüncü hafta alınan hiçbir sonuç temsilcimizi etkilemeyecek ve grup lideri olarak 28 Aralık Çarşamba Günü Atiker Konyaspor deplasmanına gidecek.

img_6061-copy.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR:

19. dakikada sol kanattan gelişen Gümüşhanespor atağında Mehmet Menderes ceza sahasına girdiği anda şutunu attı. Kelecinin çeldiği topla buluşan Cem Sultan’ın şutu ise defansa çarparak kornere gitti.

27. dakikada sol kanattan gelişen Gümüşhanespor atağında Mehmet Menderes’in arka direğe ortasını iyi takip eden Cem Sultan’ın kafa vuruşu yakın mesafeden auta gitti.

45. dakikada organize gelişen Gümüşhanespor atağında sol çaprazdan Mehmet Menderes’in vuruşunu Konyaspor kalecisi Kaya zorlukla çeldi.

46. dakikada sağ kanattan gelişen Gümüşhanespor atağında rakiplerini teker teker geçen Cem Sultan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Kaya, topu ayaklarıyla kornere çeldi.

52. dakikada sol kanattan gelişen atakta ise Mehmet Menderes'in pasında topla buluşan Onur, hiç bekletmeden ceza sahasındaki Cem Sultan'a ara pası attı. Cem Sultan topa iyi vuramayınca ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu.

56. dakikada Gümüşhanespor atağında Mehmet Menderes'in uzun pasıyla defansın arkasına sarkan Ali Özgün, kaleciyi geçtiği pozisyonda topu üstten auta attı.

72. dakikada Atiker Konyaspor’un uzun kullandığı taç atışında Jonnson’un kafayla aşırdığı top defansta kafalardan sekerek Taner’in önüne düştü. Taner’in ters vuruşuyla gol oldu. 0-1

90.dakikada orta alandan Cem Sultan’ın uzun pasıyla bir anda defansın arkasına sarkan Hüseyin Ali rakibi tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Mehmet Menderes topu ağlara göndererek karşılaşmaya eşitliği getirdi. 1-1

Stat: Yeni Şehir

Hakemler: Abdulkadir Bitigen xx, Özgür Ertem xx, Ata Yıldırım xx”

Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin xx, Mehmet Abdullah xx, Salih Zafer xx, Cem Sultan xx, Cumhur xx, Ali Özgün xx, Onur xx, Serhat xx (Hüseyin Ali dk.77 xx), Taner xx, Mehmet Cansın xx, Mehmet Menderes xx

Yedekler: Hasan, Ali Sakal, Rahmi, Muhammed, Muammer, Rıdvan

Teknik Direktör: Tarık Daşgün

Atiker Konyaspor: Kaya xx, Volkan xx, Ali Turan xx, Ali Çamdalı xx, Marc Mbamba xx, Can Demir xx, Vedat xx (Barry Douglas dk.90 ?), Mehmet xx, Halil İbrahim xx (Bajic dk.76 xx), Ioan Hora xx (Jens Jonnson dk.65 xx), Skubic xx

Yedekler: Abdulaziz, Rangelov, Milosevic, Emre

Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Sarı Kartlar: Mehmet Abdullah dk.14, (Gümüşhanespor), Skubic dk.90 (Atiker Konyaspor)

Gol: Mehmet Menderes (P) dk.90 (Gümüşhanespor) Taner (KK) (Dk.72) (Atiker Konyaspor)

“Tek Kale Maç Oynadık”     

Gümüşhanespor’un Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde ağırladığı Atiker Konyaspor karşısında adeta tek kale maç oynadığını dile getiren temsilcimizin Asbaşkanı Mutlu Gürler, yaptığı açıklamada “Yediği talihsiz bir golle geriye düşmesine rağmen, baskılı oyununu sürdüren ve son dakikalarda kazandığı penaltı ile beraberliği yakalayan ekibimizi kutluyorum. Bu sonuçla grubunda liderlik koltuğunu kupada da bırakmayan ve ilk yarıyı başarılı bir performansla kapatan sporcu ve teknik kadromuzu yürekten kutlarım” ifadelerini kullandı.

“Bütün Oyuncularımın Alınlarından Öpüyorum”

Gümüşhanespor teknik direktörü Tarık Daşgün ise, gazetemize yaptığı açıklamada, “Sezon başladığından beri aynı hastalığımız, gol kaçırma sorunumuz devam ediyor. Ligimizde ve kupa maçlarından çok fazla net pozisyonu değerlendiremedik. Ligin en az gol yiyen takımız ama en az gol atan takımı da biziz. En çok gol atan takımı biz de olabilirdik. İnşallah kamp döneminde bu sorunumuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Atiker Konyaspor karşısında sonuna kadar mücadele eden, maçı bırakmayan bütün oyuncularımın alınlarından öpüyorum. Sahanın her yerinde olan, maçtan kopmayan bir takım gördük. Sonuçta süper ligin en iyi ekiplerinden biri ile karşılaştık. Ben çocuklara güveniyorum. İnşallah hedeflerimize ulaşırız.”

Sinan Uçar

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim