• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 21 °C

Gümüş’ün Kupa 2’de Rakibi Kızılcabölükspor

14.12.2016 17:25
Gümüş’ün Kupa 2’de Rakibi Kızılcabölükspor
Gümüşhanespor Ziraat Türkiye Kupası H grubunda ikinci maçında Yenişehir Stadyumunda Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’u ağırlayacak.

Gümüş’ün Kupa 2’de Rakibi Kızılcabölükspor

Gümüşhanespor Ziraat Türkiye Kupası H grubunda ikinci maçında Yenişehir Stadyumunda Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. 

Grubun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’u Muhammed Çalhanoğlu ve Kaptan Zafer golleri ile 2-1 yenen temsilcimiz kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmadan galip gelerek yoluna devam etmek istiyor.  

“Eyüpspor Maçında Son Vuruşlarda Ki Sıkıntımız Devam Etti”

Spor Toto 1.lig Kırmızı grupta Eyüpsor deplasmanında puan çıkaramayan Kırmızı Beyazlı ekibin teknik direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, Eyüpspor maçında kesinlikle yenilecek bir görüntü çizmedik. Mücadelemizi sonuna kadar götürdük. Oyun hakimiyetini rakibe vermedik. İkinci yarıda üç net pozisyonumuz var. Maalesef bu gol kaçırma sıkıntımızı sezon başından berri yaşıyoruz. Şu ana kadar attığımız golleri sayısının iki katı kadar da kaçırdık. Girdiğimiz net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Bu pozisyonun dönüşünde ise kalemizde golü gördük. Rakip takım golü bulunca maçın senaryosu değişti. Gol bulmak için daha fazla yüklenmeye başladık.  Haliyle defansta açıklar vermeye başladık. Zafer’inde oyundan atılması işimizi iyice zorlaştırdı” diyerek mağlubiyeti değerlendirdi.

Daşgün, “Gümüşhanespor olarak tüm maçlara kazanmak için çıkacağız. Türkiye Kupasında Kızılcabölükspor maçı var, bu maçı nasıl kazanacağız onun hesaplarını yapıyoruz. Lig maçından sonra kupa ve sonrasında tekrar lig maçımız olacak. Sakat oyuncularımıza rağmen oyuncularımızı ekonomik kullanarak önümüzde üç maçı kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.

Devre Arasında Hücum Oyuncu Takviyesi Yapılacak

Cezalı ve sakatlıklar nedeni ile kadro kurmakta zorlandığını anlatan Daşgün, Eyüpspor maçında defans bölgesinde oynayan Rahmi Akyazı’yı forvet oynatmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi.

Daşgün, “Kulüp başkanımız ve yönetimim ile görüşüyoruz. Devre arasında kadro yapısını bozmadan, aşırıya kaçmadan, birkaç tane oyuncu takımımıza kazandırmak istiyoruz. İlk yarı bittikten sonra bizi ileri taşıyabilecek oyuncuları yönetim kadromuz ile görüşeceğiz. Hücumsal gücümüze destek olacak oyuncuları düşünüyoruz. Özellikle son dönemde sakat ve cezalı oyuncuların nedeniyle kadro kurmamamız noktasında sıkıntı yaşadık” diye konuştu. 

Sakatlık Futbolun İçinde Var

Antrenman yapmakta bile zorlandıklarını dönemler olduğunu dile getiren Daşgün, “Sakatlıktan dönen oyuncular hemen maç performansını yakalamadığı için maçlardan istenilen verimliliği sağlayamadılar. Bu olaylar futbolun içinde olan şeyler. İnşallah şu devre arasını kayıpsız geçeriz. İkinci yarıya daha sağlam daha toparlanmış bir şekilde döneceğiz” ifadesini kullandı.

 

Daşgün daha sonra şunları kaydet:

“Play-Off’a kalmak apayrı bir hikaye, geçen sezon Gümüşhanespor hiç olayın içinde yokken bir anda finalde oynana biliyor. Bunu Gümüşhanespor yaşadı. Bu senaryo garanti değil. Hedef kesinlikle verdiğimiz mücadele sonunda direk çıkmak. Play-Off hikayesi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Play-Off maçlarında oyuncuların psikoloji durumları ve kafa yapıları o ana bağlı. Bütün sezonun emeği aldığınız bir senaryo değil.  Fakat direk çıkmak bize yakışandır. Rabbim inşallah ligden direk çıkmayı bize nasip eder. İnşallah bize o günleri bize gösteriri, biz sezon başından beri tüm özverimiz ile çalışıyoruz. Birçok şeyle uğraşıyoruz ve uğraşmaya devam edeceğiz. Sezon sonu şampiyon olmuş bir Gümüşhanespor görmek istiyoruz.”

Ali Zorlu, Zahit Fındık, Ali Pala ve Oğuz Çalışkan sakatlıkları nedeniyle, kaptan Zafer Kurşunlu ise kart cezası nedeniyle müsabakada yer almayacak. 

Türkiye Kupası 2. Hafta Maçı

15.12.2016

Gümüşhanespor- Kızılcabölükspor

12:15 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim