• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 15 °C

Gümüş’ün Kendine Güveni Tam

29.11.2016 16:58
Gümüş’ün Kendine Güveni Tam
Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor deplasmanda karşılaştığı Niğde Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak on üç haftalık namağlup serüveninin sonlandırdı.

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor deplasmanda karşılaştığı Niğde Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak on üç haftalık namağlup serüveninin sonlandırdı.

Kırmızı grupta ilk yenilgisini alan temsilcimiz on dört haftalık süreçte aldığı 10 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile 33 puan topladı. Aynı puana sahip lider Ankaragücü’nün averaj bir basamak altında Gümüşhanespor yer alıyor.

Ligin uzun ve yorucu bir maraton olduğunun altını çizen Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu yolda maç kazandığımız gibi kayıplarımız da olacaktır. Niğde karşılaşmasında oyuncularım sahada iyi mücadele ettiler. İyi oynayıp kaybettiğimiz bir müsabaka oldu. Oyuna hakim bir futbol sergiledik. Gol pozisyonları da yakaladık, ama gol atamadık” dedi.

HEDEFİMİZ HEP KAZANMAK AMA KAYBEDECEĞİZ DE

Daşgün, ligin uzun bir maraton olduğunu ifade ederek, “Hedefimiz hep kazanmak. Ama kaybedeceğimiz maçlar da olabilir. Oyuncularım sahada iyi mücadele ediyorlar. İyi oynayıp kaybettiğimiz bir maç oldu. Niğde karşılaşmasında oyunun hâkimi bizdik ama kaybettik. Bazen iyi oynayıp kaybedebiliyorsun, kötü oynayıp kazanabiliyorsun da. Niğde karşısında yakaladığımız gol pozisyonlarında sonuçsuz kaldık. Yapılan hakem hataları bizi kötü etkiledi. Rakibimizin kazandığı penaltı bence penaltı değildi. Hakemin kararı yanlıştı. Bizleri üzen iyi oynarken kaybetmiş olmamız. Verilmeyen penaltımız da bulunuyor. Bizler maç bittikten sonra önümüzde hangi maç varsa ona hazırlanıyoruz. Türkiye Kupasında Trabzonspor maçına da iyi bir şekilde hazırlanıp maçı kazanacağız. Kupa maçına iyi bir şekilde hazırlanacağız. Türkiye Kupası maçından sonra da lig maçına adapte olacağız” şeklinde konuştu.

FİYAKAMIZ BOZULMADI

Trabzon’da yayınlanan bir yerel gazetenin “Gümüşhane’nin Fiyakası Bozuldu” haberinin hiç de hoş bir haber olmadığını ifade eden Daşgün, şunları kaydetti:

“Bizim fiyakamız bozulmuş falan değil. Şu an lig henüz bitmedi. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bir maş kaybetmekle ne fiyaka bozulur ne de şampiyonluk kaçar. Takımımız gayet iyi bir takım, maraton uzun. Sonuçta puan kayıpları da olacak. Böyle düşünmelerine açıkçası üzüldüm. Biz uzun vadede bir hedef yaptık inşallah hedefimize ulaşacağız. İnşallah takımımız daha iyi yerlere gelecek ve hedefimize ulaşacağız. Niğde karşılaşması bir kazaydı. Kazalar da olacak, puan kayıpları da olacak ama bizler hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. İnşallah amacımıza ulaşırız.  Ben maç bitince oyuncularımın hepsini tebrik ettim. Ben sahada istediğimi gördüm, oyuncularım mücadelesini sonuna kadar verdi. Bütün maç boyunca biz üstündük ama sonuca yansıtamadık. Bununla alakalı çocuklarımı tebrik ettim. Üzerimizde namaglup stresi vardı o da üstümüzden kalktı. Bizler son 3 maçı kazanıp puan kaybetmeden devreyi öyle kapatmak istiyoruz.”

HAKEM HATALIYDI

Niğde karşılaşmasında hakemin verdiği penaltı kararının yanlış bir karar olduğunu vurgulayan Daşgün, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Hakkımızı yediğini düşünüyorum. Bizim penaltımızı vermedi. Onlara vermiş olduğu penaltı pozisyonunun bire bir aynısını bizim oyuncumuz Ali Özgün’e oldu. Hakem o pozisyonu görmemezlikten geldi. Açıkçası çok iyi bir hakem değildi. Son İki haftadır hem deplasmanda hem de içeride bizi yalnız bırakmayan, bizleri desteleyen, bizleri hiç yalnız bırakmayan taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Taraflarımızın her zaman bizlerin yanında olmasını istiyoruz. Niğde deplasmanında da bizleri yalnız bırakmadılar, çok destek verdiler. İnşallah böyle tek, yürek tek vücut devam ederiz ve lig sonunda hedefe ulaşan taraf biz oluruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim