• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3658
  • Euro 34.9475
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞ'ÜN BİLETLER SATIŞTA

23.03.2018 14:58
GÜMÜŞ'ÜN BİLETLER SATIŞTA
TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor'un hafta sonu sahasında oynayacağı Pendikspor müsabakasının biletleri satışa sunuldu

Ligin 28.haftasında 25 Mart Pazar günü saat 15.00'da Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak önemli müsabaka öncesinde maçın biletleri İl merkezinde ki eski Ulusoy garajı yakınında, Güven Şarküteri karşısındaki "Gümüş VİP Tur" ofisinde satışa sunuldu.

Şampiyonluk yarışında 2 puanlık farkla grubunda lider durumda bulunan temsilcimiz Gümüşhanespor, bu haftaki maçtan sonra iki hafta üst üste deplasmana gidecek.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, hafta sonu evlerinde oynayacakları Pendikspor maçının önemine dikkat çekerek, taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Teknik direktörlüğe getirilen hemşehrimiz Ziya Doğan’dan sonra takımda moral ve motivasyonun en üst seviyeye çıktığını ifade eden Ceylan, “Hedefimiz mutlak 3 puan alarak liderliğimizi devam ettirmek. Takımıza güveniyoruz. Son 7 maç. Bu haftadan sonra 2 maç üst üste deplasmana çıkacağız. Bu nedenle bu maç çok önemli. Bu hafta taraftarlarımızın yani 12.adamın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı statta görmek istiyoruz” dedi.

Biletlerin müsabaka günü stadyum önünde yoğunluk yaşanmaması için Gümüş-Vip Tur ofisinde 10 TL’den satışa sunduklarını ifade eden Ceylan, şampiyonluk yolunda tüm sporseverleri Gümüşhanespor’a destek olmaya çağırdı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim