• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 14 °C

GÜMÜŞ’TE YÜZLER GÜLÜYOR

11.11.2016 14:22
GÜMÜŞ’TE YÜZLER GÜLÜYOR
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun namağlup tek takımı olan ve son olarak deplasmanda İnegölspor’u da 2-1 mağlup eden Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun namağlup tek takımı olan ve son olarak deplasmanda İnegölspor’u da 2-1 mağlup eden Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Taşkın Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, İnegölspor karşılaşmasını geride bıraktıklarını, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Kastamonu 1966 karşılaşmasına odaklandıklarını söyledi.

EKSİKLERİMİZE RAĞMEN GALİP GELDİK

İnegöl maçının kendileri için zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ifade eden Daşgün, “Karşılaşmaya 4 eksik oyuncumuzla çıktık. Ancak, sezon başından itibaren sakatlıkları nedeniyle oynayamayan oyuncularıma fırsat tanıdım. Karşılaşmanın ilk yarısında zorlanmamıza rağmen ikinci yarıda maçın kontrolünü elimize geçirdik ve sahadan 1-0 mağlubiyetten 2-1 gibi net bir skorla galip ayrılmasını bildik” dedi.

HEDEFİMİZE İLERLİYORUZ

Sezon başında kendilerine bir hedef belirlediklerini ve bu hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydeden Daşgün, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Her şeyden önce ben sporcularıma güveniyorum. Takım olarak her geçen gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Şu anda Ankaragücü, averajla lider ama biz de lider sayılırız. Lider koltuğuna oturmak çok güzel ama o liderliği elde tutmak çok önemli. Biz, her karşılaşmaya kazanmak için çıkıyoruz. İç ya da dış saha bizim için fark etmiyor. Şampiyon olmak istiyorsan her karşılaşmaya final karşılaşması olarak çıkmak zorundasın. Ben bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Sahada ayaklarıyla değil, yürekleriyle oynuyorlar. Yakaladığımız bu seriyi devam ettirmek istiyoruz.”

KASTAMONU HAZIRLIKLARI

Kastamonu 1966 karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Daşgün, “Çok önemli bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz. Tek hedefimiz var 3 puan. Kastamonu’nun alt sıralarda olması kolay bir takım olduğu anlamına gelmez. Henüz sezonun daha başında sayılırız. Biz, eğer şampiyon olmak istiyorsak her takımın karşısına çok iyi hazırlanarak ve galibiyet parolası ile çıkmak zorundayız. Yönetim olarak, teknik heyet olarak ve sporcular olarak şampiyonluğa kilitlendik. Tek isteğimiz taraftarlarımızın geçmiş karşılaşmalarda olduğu gibi Kastamonu ve diğer karşılaşmalarda bizleri desteklemeleridir” diye konuştu.

Gümüşhanespor, 13 Kasım Pazar Günü saat 13.00’da Yeni Şehir Stadyumu’nda Kastamonu 1966 takımını konuk edecek.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim