• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

Gümüş’te Yüzler Gülüyor

01.11.2016 16:41
Gümüş’te Yüzler Gülüyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor 6 galibiyet, 3 beraberlik alarak topladığı 21 puan ile ligin zirvesinde yer alıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor 6 galibiyet, 3 beraberlik alarak topladığı 21 puan ile ligin zirvesinde yer alıyor. Son olarak  Kırklarelispor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden temsilcimiz galibiyet serisini beş maça çıkardı.

“Kırklareli’ye Teşekkürler”

Kırklareli kulüp başkanı Volkan Can’ın Gümüşhanespor futbolcular başta olmak üzere yönetim ve taraftarlara karşı göstermiş olduğu misafirperverliğin dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar yaptığı açıklamada, “Tüm Kırklareli halkına, siyasi parti temsilcisi, milletvekili ve il başkanlarına kulübüm ve şahsım adına teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Büyükbayraktar daha sonra şunları kaydetti:

“Sporda saha dışında Fair-Play ve centilmenlik adına örnek tavırları dolayısıyla tüm Kırklareli camiasını yürekten kutluyorum. Dilerim sezon sonuna kadar dostlukların korunup geliştirildiği bir lig atmosferi içerisinde maçlarımızı oynayıp, hedefimize ulaşmak bize nasip olur.”

Deplasman Fatihi Gümüş

Gümüşhanespor’un deplasmandaki başarılı grafiğini koruduğunu belirten temsilcimizin As Başkanı Mutlu Gürler ise yaptığı açıklamada, “Bir kez daha deplasmandan üç puan alan Gümüşhanespor evinde oynayacağı Karşıyaka maçına büyük moralli bir şekilde dönüyor” ifadelerini kullandı.

Gürler, “Oyuna ve sahaya hakimiyeti ile daha ilk yarıda üstünlüğü eline alan Gümüşhanespor çokça pozisyon üretti. Golü formdaki oyuncumuz Ali Özgün’ün ayağından bularak üç puanı hanemize yazdırdık. Allah bozmasın çok şükür iyi gidiyoruz. Takımımız gerçekten ligin hakkını veren bir ekip havasını yakaladı” dedi.

Gürler, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar abimizin öncülüğünde kurduğumuz bu kadronun ligin sonunda da hak ettiği yerde, sonuca ulaşması en büyük dileğimizdir. İlgi gösteren, takip ederek destek olan tüm taraftarlara şükran borçluyuz. Birliğimiz ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece başarı er geç bizimle olacaktır buna tüm kalbimizle inanıyoruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim