• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞHANE'NİN GURURU ŞAMPİYONAYA GİDİYOR

17.08.2016 14:41
GÜMÜŞHANE'NİN GURURU ŞAMPİYONAYA GİDİYOR
11-14 Ağustos tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Havalı Ateşli Silahlar Gençler Milli takım seçme yarışmasında Gümüşhaneli milli atıcı Şeymanur Koca, Türkiye şampiyonu olarak gençler dünya kupasına katılmaya hak kazandı.

Gümüşhane’yi 7 genç bayan, 3 genç erkek olmak üzere toplam 10 sporcunun temsil ettiği müsabakalarda sporcularımızın bazıları yeni bazıları da kendi kategorilerinin bir üstü olan gençler kategorisinde yarıştı.

İlk kez milli takım seçmelerinde yer alan sporcular büyük bir özveri ve gayretle mücadele ederken, genç bayanlar havalı tüfek disiplininde milli sporcumuz Şeymanur Koca 406,8 Puanla Türkiye Şampiyonu olarak 16-23 Eylül 2016 tarihleri arasında Azerbaycan’nın Gabala kentinde yapılacak olan gençler dünya kupasına katılmaya hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, kulüpte havalı tüfek disiplininde yetişmiş ve yetişmekte olan milli sporcuların yanı sıra yapılan tüm müsabakalarda madalya ve kupayla dönen sporcuların sayısının her geçen gün arttığını belirterek, bu müsabakalardan da madalyalarla ve kupalarla dönen Antrenör Coşkun Abiş’i ve sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak devamını diledi.

Aslan, “Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Okay Memiş’e, Gümüşhane Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcimiz sayın Ercan Çimen’e ve önceki müsabakalarda olduğu gibi bu müsabakada da maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz sayın Osman Akgül beye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Müsabakaya genç bayanlarda Şeymanur Koca, Melike Arduç, Semiha Dalma, Derya Alkaç, Nur Gündüz, Gülcan Şinik, Ceren Öktem, genç erkeklerde Mustafa Şeker, Muhammet Kolcu ve M.Furkan Abiş katıldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim