• BIST 9990.96
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE'NİN DOKTOR İHTİYACI GİDERİLECEK

20.12.2015 12:55
GÜMÜŞHANE'NİN DOKTOR İHTİYACI GİDERİLECEK
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan doktor atamaları ile doktor ihtiyacının giderileceğini bildirdi.

Köse, yaptığı açıklamada, AK parti iktidarları ile birlikte sağlık alanında büyük yatırımların ve tam manasıyla bir devrimin gerçekleştiğini belirtti.

64. AK Parti hükümeti ile yatırımların ve gelişmenin de devam edeceğini ifade eden Köse, şunları Kaydetti:

“Sağlık Bakanlığı’nın önümüzdeki günlerde doktor ve uzman personel ataması yapacak. Bu atamalarda Gümüşhane ili genelinde eksik olan doktor ve uzman personel ihtiyacı karşılanacak. AK Parti iktidara geldiği günden bu yana sağlık alanında birbirinden önemli yatırımlar yaparak bu alanda büyük bir devrim gerçekleştirmiştir. Millete hizmet anlayışı ile yoluna devam eden AK Parti, şüphesiz ki yatırımların, gelişimin ve değişimin tek teminatıdır. AK Parti ile sağlık alanında birçok değişime imza atılmıştır ve atılmaya da devam edilecektir. Bu çalışmalar kapsamında Sağlık Bakanlığı önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde doktor ve uzman personel ataması gerçekleştirecek olup, yapılacak olan atamalarla da Gümüşhane genelinde doktor ve uzman personel eksikliği giderilmiş olacaktır.”

UZMAN DOKTORLAR ATAMASI GERÇEKLEŞECEK

Köse, açıklamasında daha sonra şunları söyledi:

 “Bu atamalarda Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne pratisyen hekim, anestezi uzmanı, kulak burun boğaz uzmanı, nöroloji uzmanı, radyoloji uzmanı, tıbbi patoloji uzmanı, Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi’ne pratisyen hekim, Kelkit Devlet Hastanesi’ne; kadın doğum uzmanı, Şiran Devlet Hastanesine iç hastalıkları uzmanı, Kürtün Devlet Hastanesine uzman doktor ve aile hekimi atamaları yapılacaktır. Atamaların memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, ilimize yukarıda belirtilen personellerin atanacak olmasında emekleri bulunan başta Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na, süreci takip eden milletvekillerimiz Sayın Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Köse, ataması yapılacak sağlık personelinin en kısa süre içerisinde görevlerine başlayacağını sözlerine ekledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim