• BIST 9555.59
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 29 °C

Gümüşhane Üniversitesi Eskrim ’de Türkiye Şampiyonu Oldu

21.04.2015 12:50
Gümüşhane Üniversitesi Eskrim ’de Türkiye Şampiyonu Oldu
Gümüşhane Üniversitesi Eskrim ’de Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 37 üniversiteden 400’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Gümüşhane Üniversitesi Bayan Epe Takımı 37 üniversite arasından 1. olarak Türkiye şampiyonu oldu. 

Turnuvaya katılan sporcular Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Büşra Varol, Remziye Kübra Varol ve İlayda Kayaoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın’ı ziyaret etti.

Günaydın, takımca birinci olan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek büyük bir gurur duyduğunu belirtti.

Gümüşhane Üniversitesi olarak çok sayıda başarıya imza attıklarını, gerek akademik, gerek sosyal ve kültürel ve gerekse spor olmak üzere birçok alanda gerçekleşen faaliyetlerde üniversite ismini öğretim elemanları ve öğrencilerin başarıyla temsil ettiklerini dile getiren Günaydın, şunları söyledi:

 “Bu başarıların elde edilmesinde altyapısını büyük ölçüde tamamladığımız üniversite imkanlarımızın önemli bir payı var. Bugün tarihi çok eskilere dayanan köklü bir üniversite de bulunan bir çok imkan, yeni kurulmuş olmasına rağmen Gümüşhane Üniversitesi’nde de var. Spor altyapımız da bunlardan birisi. Biz Gümüşhane Üniversitesini yapılandırırken öğretim alanlarına ve imkanlarına ne kadar önem vermişsek; sosyal, kültürel ve spor alanlarının oluşturulmasına da o kadar önem verdik. Dolayısıyla Gümüşhane Üniversitesi olarak şu an bütün spor altyapımız tamamlanmış durumda. Öğrencilerimiz istedikleri spor etkinliğini modern mekanlarımızda rahatlıkla gerçekleştirebiliyorlar. Bugün öğrencilerimizin elde etmiş olduğu ve bizi gururlandıran Türkiye Şampiyonluğu da bu yatırımlarımızın bir sonucudur. Şampiyon olan öğrencilerimizi tebrik ediyor; onların yetişmesinde emeği olan öğretim elemanlarımızı kutluyorum.”   

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim