• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 23 °C

GÜMÜŞHANE KAMU HASTANELER BİRLİĞİNDEN MUĞLA KAMU HASTANELER BİRLİĞİNE ZİYARET

17.01.2014 17:13
GÜMÜŞHANE KAMU HASTANELER BİRLİĞİNDEN MUĞLA KAMU HASTANELER BİRLİĞİNE ZİYARET
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu tarafından başlatılan “90 Gün Projesi” kapsamında Gümüşhane İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret etti.

Gümüşhane KHB Genel Sekreteri Op.Dr.Aziz Ahmet Surel, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Op.Dr.Yavuz Çakıroğlu, Gümüşhane KHB 90 Gün Projesi Koordinatörü Uzman Ali Kemal Kabal, Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.R.Murat Himoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Muğla KHB Genel Sekreteri Dr.R.Murat Himoğlu Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu’nun öncülüğünde başlatılan ‘90 Gün Kampanyası’ çerçevesinde sağlıkta kalite ve verimliliği arttırmak amacıyla hastane birliklerinin birbirlerini ziyaret etmelerinin planlandığını söyleyerek, bu plan doğrultusunda yapılan eşleştirme kurasında “Kardeş Birlik” olarak Gümüşhane KHB’nin belirlendiğini söyledi.

 

Dr.Himoğlu, “Geçtiğimiz hafta Gümüşhane’deydik. O coğrafyayı gezme görme ve sağlık tesislerini yerinde inceleme fırsatı bulduk. Gösterilen ilgiden ve hazırlanan programdan şahsım ve arkadaşlarım adına memnun kaldık. Bu hafta da Gümüşhane heyetini biz ağırlıyoruz. Verimli ve güzel bir ziyaret olacağını düşünüyor, ziyaretimize gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Dr.Himoğlu ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin fikir alışverişi açısından önemli bir çalışma olduğunu belirtti.

 

Ardından Gümüşhane KHB adına ziyarette bulunan heyet, Muğla Genel Sekreterliği’ne bağlı hastaneleri gezerek kurum yöneticileriyle görüştü ve fiziki koşulları yerinde gözlemledi.  Ayrıca yatırımlar ve projeler üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Muğla KHB Toplantı Salonu’nda hazırlanan sunum izletildikten sonra Gümüşhane heyeti İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin ile Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Mustafa Nuri Ceyhan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında Gümüşhane KHB Genel Sekreteri Dr.Surel, Dr. Himoğlu’na günün anısına bir hediye takdim etti.

Geçtiğimiz hafta Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.R.Murat Himoğlu ve  beraberindeki ekip Gümüşhane KHB’yi ziyaret etmiş ve bir dizi incelemelerde bulunmuşlardı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim