• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 18 °C

GÜMÜŞHANE: Haftanın Panoraması

27.01.2016 12:05
GÜMÜŞHANE: Haftanın Panoraması
GÜMÜŞHANE: Haftanın Panoraması

Gümüşhanespor

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor ikinci yarıda yaptığı iki karşılaşmadan birini kazanırken diğerin kaybetti. Temsilcimiz 2. Lig puan tablosunda toplam oynadığı                19 maçtan 6 galibiyeti, 7 beraberliği, 6’da mağlubiyeti var. Temsilcimiz bu tabloyla 25 puanla 11. sırada yer alıyor. Gümüşhanespor iç sahada oynadığı toplam 10 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4’de mağlubiyet alırken toplamda elde ettiği 14 puanla 12. Sırada yerini koruyor. Temsilcimiz kendi sahasında daha başarılı olması gerekirken TFF’nin verdiği istatistiklere göre o başarıyı gösterememiş durumda. Temsilcimiz dış sahada ise toplamda oynadığı 9 maçtan 2 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken elde etmiş olduğu toplam 11 puanla 6. sırada yerini koruyor. Temsilcimiz dış sahada oynadığı maçlarda daha başarılı olurken kendi sahasında bu başarıyı gösteremiyor.

Gümüşhanespor 18. haftada karşılaştığı 4. sıradaki Kocaeli Birlikspor’a kendi evinde 4-2 yenildi. 19. Haftada Amedspor’a konuk olan temsilcimiz deplasmandan 4-3’lük bir skorla ayrılmayı başardı. Temsilcimiz ikinci yarının ilk maçında almış olduğu yenilgiyi Amedspor karşılaşmasında üzerinden atarak kendini toparlamış oldu. Deplasmanda göstermiş olduğu bu başarı Kırmızı-Beyazlılara büyük moral oldu. Alınan bu galibiyet ile temsilcimizin Play Off’lar hedefine daha iyi bir şekilde kenetleneceğini de göstermiş oluyor. Yaptıkları transferlerle de takıma güç kattıklarını ilerleyen haftalar içerisinde görmeyi umuyoruz.

Gümüşhanespor 31.01. 2016 (Pazar) günü kendi evinde Tuzlaspor’u ağırlayacak. 6. Sırada olan Tuzlaspor’a karşı Kırmızı- Beyazlıların en kötü ihtimalle galibiyet alması gerekiyor ki hedefi olan Play Off’lardan uzaklaşmış olmasın

Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği takımı toplamda oynadığı 16 maçtan 8 galibiyet alırken 8 de mağlubiyet aldı. Temsilcimiz 24 puanla 8. sıradaki yerini koruyor.

Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği 8. Haftada Karayollarıyla kendi evinde oynadığı maç sonucu kendini toparlayamaması ve kaybettiği puanlar hem takım oyuncularında hem de antrenörde yönetim tarafından değişikliğe gidilmişti. İlk yarının son haftası TVF Spor’u yenerek ikinci yarıya moralle ve yeni kadro ve antrenörle başlayan temsilcimiz ikinci yarının ilk karşılaşması olan 14. haftada Antalya Büyük Şehir Belediyesini 3-1, 15. Haftada deplasmanda Elazığ İl Özel İdaresini 3-1 yenerek 16. Haftadaki Ordu Telekom maçına moralli girmişti. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı bu maçta takım çerisindeki uyum sorununu hala aşamadığı için oynanan müsabakada Ordu Telekom bu durumdan faydalanarak maçı kendi lehine çevirmeyi başardı. Temsilcimiz ise Ordu Telekom’u yenerek Play Off’lara gitme hayali kurarken bu kadar ciddi maçı kendi lehine çeviremedi ve kritik virajı dönemedi.

Temsilcimiz 27.01.2016 (Çarşamba) bugün Ankara’da Kazan Belediyesine konuk olacak. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ve Ordu Telekom maçında moral kaybına uğrayan temsilcimiz Kazan Belediyesi karşısında direnebilecek mi şimdiden merak konusu oldu.

 

 

 

Gümüşhane Torul Gençlik

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik toplamda oynadığı 14 maçtan 11 galibiyet alırken 3’te mağlubiyeti var. Temsilcimiz 31 puanla 4. Sırada yer alıyor.

Mavi-Beyazlı ekip 3 mağlubiyetinin ikisini, birinci yarının 4. haftasında Payas Belediyesine karşı 3-1 alırken diğer mağlubiyetini ise 6. haftada Trabzonspor’a karşı 3-0’lık skorla aldı. İkinci yarının ilk maçını 15. haftada Kayseri Melikgazi Belediyesine karşı oynayan temsilcimiz 3-0’lik başarı sağlamayı başardı. 16. haftada Bingöl ekiplerinden Solhanspor’a karşı 3-1’lik bir skorla mağlup oldu. Takımımız Melikgazi Belediyesiyle oynadığı maçta takım içerisinde 3 sporcunun sakatlanması deplasmanda oynanan Solhanspor’a karşı yenilme nedenleri arasında gösterilebilir. Temsilcimiz 17. Haftada kendi evinde oynayacağı ligin 2. sırasında yer alan Payas Belediyesine karşı büyük avantajını kaybetmiş oldu. Mavi-Beyazlı ekip bu maçı almayı başarırsa önünde tek zorlu rakip olarak görülen Trabzonspor’u yine kendi evinde konuk edecek. Alacağı başarılar temsilcimizi adım adım Play Off’lara götürmeyi başaracaktır.

Temsilcimiz 17. hafta 30.01.2016 (Cumartesi) günü Payas Belediyesini kendi evinde konuk edecek. Mavi-Beyazlı takım için son derece ciddi bir maç hafta sonu bekliyor olacak.

Gümüşhane Belediyesi SK

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi SK, toplamda oynadığı 9 maçtan 7 galibiyeti, 2 mağlubiyeti var. Temsilcimiz toplamda 14 puanla lig’de 3. sırada yerini koruyor.

İlk yarının 5. Haftası Karabük Gençlik’i  36-27, 6. Hafta karşılaştığı Amasya 1957 Suluova Spor Kulübünü 35-26 yenerek namağlup unvanını koruyordu. İlk yarının son maçı olan ve deplasmanda oynayan temsilcimiz Tokat Gençlikspor’a 30-25 yenilerek namağlup unvanını Ordu Gençlerbirliği’ne kaptırmıştı. İlk yarıya lider olarak giren temsilcimiz yaptığı hazırlıklar ve transferlerle de ikinci yarının ilk maçı olan namağlup unvanına sahip Ordu Gençlerbirliği takımını kendi evinde ağırladı. Karşılaşmayı 30-27 kaybeden temsilcimiz hedefindeki kritik virajı aşamadı. 9. hafta deplasmanda Rize Karadeniz Spor Kulübüne karşı oynayan temsilcimiz Ordu Gençlerbirliği yenilgisini, aldığı 38-17’lik galibiyetle unutmuş olmalı. Temsilcimiz Play Off’lar için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Gümüşhane’nin adını Ankara’da duyurmak için hedefinden asla vazgeçmeyeceğinden biz taraftarlar olarak eminiz.

Temsilcimiz 31.01.2016 (Pazar) günü Aydın Doğan Spor Salonu’nda lig’de 5. sıradaki Samsun Tekkeköy’ü ağırlayacak. Rize deplasmanında ki gibi bir skorla kendi sahamızdan Samsun’u eli boş göndermeyi hedefleri arasında olduğunu umuyoruz.

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim