• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 14 °C

GÜMÜŞHANE HAFTA SONU SPORA DOYACAK

13.11.2016 16:26
GÜMÜŞHANE HAFTA SONU SPORA DOYACAK
Gümüşhane'de profesyonel liglerde mücadele eden 3 takım hafta sonu sahasında misafirlerini konuk edecek.

Gümüşhane'de profesyonel liglerde mücadele eden 3 takım hafta sonu sahasında misafirlerini konuk edecek.

GÜMÜŞ KIZLAR PURSAKLAR'I KONUK EDECEK

12 Kasım Cumartesi  (bugün) günü ilk müsabaka Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği takımı ligin güçlü ekiplerinden Pursaklar Voleybol İhtisas kulübünü konuk edecek. Saat 12.00'da başlayacak olan müsabaka Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Teknik Direktör  İsmail Yengil, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, her karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Mutlak üç puan için zorlu rakibimizin karşısına çıkacağız. Kendi saha ve seyirci avantajımızı çok iyi değerlendirmek istiyoruz.  Rakibimize kendi oyunumuzu kabul ettirmenin yanı sıra yapacağımız en az hata ile karşılaşmada gülen taraf biz olacağımıza inanıyorum. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Güçlü rakibimizi yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz.

HENTBOLDE RAKİP KARŞIYAKA

Aynı gün bir diğer müsabakada ise Erkekler Hentbol 1.Ligdeki temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi, Karşıkaya Belediyesi'ni konuk edecek. Aydın Doğan Spor Salonunda saat 14.30'da başlayacak olan müsabaka Çay TV'den de canlı olarak yayınlanacak.

Yardımcı Antrenör Ahmet Yılmaz Albayrak, Karşıyaka karşılaşmasının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, “Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Ligdeki yerimizi belirleme açısından da çok önem taşıyor. Bu nedenle Karşıyaka karşılaşmasına ayrı bir motivasyonla hazırlandık. İstediklerimizi oyuna yansıtabilirsek maçtan galibiyetle ayrılabiliriz. Oyuncularıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Onların, diğer karşılaşmalarda olduğu gibi bu önemli karşılaşmada da desteklerine ihtiyacımız var” diye konuştu.

GÜMÜŞHANESPOR AVERAJ MAÇINA ÇIKACAK

Pazar günü ise Spor Toto 2.lig, B grubunda mücadele eden ve namağlup tek takım konumundaki temsilcimiz Gümüşhanespor, kendi evinde Kastamonuspor 1966 takımını konuk edecek. Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak olan ve Çay TV'den naklen yayınlanacak olan müsabaka saat 13.00'da başlayacak. Müsabakayı Yalova bölgesinden Tugay Kaan Numanoğlu, Mehmet Kağan Bingül ve Serdar İla hakem üçlüsü yönetecek.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim