• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 25 °C

GÜMÜŞHANE FUTBOL CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

22.06.2015 19:35
GÜMÜŞHANE FUTBOL CAMİASI İFTARDA BULUŞTU
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şubesi Gümüşhane’de iftar programı düzenledi.

Tarihi Balyemez Konağında düzenlenen programa MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Valilik Özel Kalem Müdürü Kemalettin Demirkıran, Ticaret Odası Başkanı (GTSO) İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Zeki Kaya, Futbol İl Temsilcisi Kadir Pınarbaşı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Antrenörü Mahmut Nedim Karadeniz, TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gümüşhane Sorumlusu Sezgin Köprülü, merkez ve ilçelerdeki futbol antrenörleri katıldı.

Programda konuşan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane’de sosyal hayatın gelişmesinde bu tür etkinliklerin çok büyük bir payı olduğuna inandığını belirterek, “Atalarımız diyor ki 3Z çok önemli. Ziyaret, ziyafet ve zerafet. Toplumumuzda, kültür ve dayanışma hayatımızda, birlik ve beraberliğimizin devam etmesi noktasında 3Z’nin çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu akşam o 3Z’yi yaşıyoruz” diye konuştu.

MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı da kısmen içerisinde olduğu futbol dünyası temsilcileri ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarının kenetlenmek, çalışmak ve üretmekten geldiğine vurgu yaptı ve “Toplumun çok sevdiği futbolun gelişmesi noktasında Gümüşhane’mizin çok daha iyi noktaya gelmemesi için hiçbir neden yok. Katkılarınızla futbol çok daha iyi bir noktaya gelecektir. Önümüzdeki süreçte bu çıtayı daha yükseltmeniz için üzerimize düşen neyse yerine getirmeye hazırız” dedi.

“Antrenörlük Türkiye’de hala bir meslek olarak kabul edilmiyor”

Türkiye Futbol Federasyonu eğitmeni ve bölge antrenörü Mahmut Nedim Karadeniz de konuşmasında antrenörlüğün Türkiye’de hala meslek olarak kabul edilmeyişi noktasındaki serzenişini dillendirdi ve uzun yıllardan beri birlikte çalıştıkları MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı’dan dernek çatısı altında değil de meslek odası çatısı altında buluşabilmeleri için kendilerine yardımcı olacakları noktasında söz aldıklarını söyledi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban da 10 yıldır bu görevi yaptığını hatırlatarak, amatöre hizmet eden ve sorumluluk gerektiren görevlerde bulunduğunu anımsattı ve davetlerine katılan herkese teşekkür etti.

Gümüşhaneli şair Hışır Osman Nebioğlu’nun şiir okuduğu program plaket takdimi ile son buldu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim