• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 23 °C

GÜMÜŞ, ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ

04.01.2018 09:27
GÜMÜŞ, ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ
Gümüşhanespor’un tecrübeli oyuncusu Oktay Delibalta, Antalya’da gerçekleştirilen kampı ve lig hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kırmızı Beyazlıların tecrübeli oyuncusu Oktay Delibalta, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdiklerini belirterek “Eski arkadaşlarla çok iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Nitekim bunun meyvesini aldık ilk yarıyı lider bitirerek. 4 puan farkla bitirdik hatta son Altay maçını kazansaydık puan fark açılmış olacaktı. Tabi ki lideriz şuanda daha işimiz bitmedi. Oyuncu değişikliği yaptık şuanda. Bu değişiklikler bizi etkilemeden yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Delibalta, “İdmanlar şuanda güzel gidiyor. Yüklemeleri iyi yapıyoruz. Yüklemlerle birlikte hazırlık maçları oynuyoruz. Tabi ki bizde her maçımızı kazanmak isteriz fakat hazırlık dönemlerinde bu tarz müsabakalarda önemli olan sahada ki oyundur. Gayet iyi bir şekilde çalışıyoruz. Allah’a şükür ciddi bir sakatlığımızda yok, İnşallah da olmaz. Böyle devam eder” değerlendirmesinde bulundu.  

Şampiyon Olmak İstiyoruz

Ligin ilk yarısına bakıldığında genellikle lider olduklarını hatırlatan tecrübeli oyuncu, “Bazı haftalar averajla ikinci sıraya düşüp tekrar liderliği almış durumdayız. Tabi biz güzel bir şey tabi neyi nerede götürdüğün değil nerede bitirdiğin çok önemli. Ne galibiyetlere çok sevineceğiz ne de mağlubiyetlere üzüleceğiz. Tabi ki ufak tefek kazalar olacak ara sıra. İkinci yarı daha zor geçiyor. Birçok takım can derdine düşecek. Küme düşme adayları transferleri yapıp lige dalmak için daha çok özveri sarf edecekler. Yukarı oynayan takımlarda takviyelerle birlikte daha yukarı oynamaya çalışacaklar ama bizim bunlara ayıracak vaktimiz yok bizim zaten kalitemiz belli. Biz kalite olarak bu ligin bir tık üstünde bir takımız. O yüzden ikinci yarı tüm futbol arkadaşları olarak olayı daha çok sahipleneceğiz. Nitekim güzel bir ekip ruhuyla takımlaşma ruhuyla taraftarımızı da arkamıza alarak ikici yarıyı da ilk yarı gibi zirvede başlayıp zirvede bitirip artık play-off ile uğraşmayarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Tek Bir Hedef Var

Delibalta, “Hayatta birçok hedefime ulaşıp yoluma ilerlemiş bir oyuncuyum. En üstleri de gördüm buralara ulaşırken kazıyarak geldim. Hiçbir yere bir anda gelmedim. Ben Gümüshanespor’u bir ikinci lig takımı olarak görmüyorum şuanda benim gözümde lider bir takım. Yani bu ligin Fenerbahçe’si, Beşiktaş’ı, Galatasaray’ı gibi görüyorum. Zaten o hedefler doğrultusunda buraya geldik. Sadece tek bir hedef var bu takımı birinci lige çıkarmak” şeklinde konuştu.

Şehre Karşı Sorumluluğumuz Var

‘Genelde üstlerde oynamış oyuncular alt tipleri benimseyemezler’ değerlenmesinde bulunan Delibalta, “Konsantre olmakta zorluk çekerler. Tabi ki oradan buraya gelmek kolay değil bazı zamanlar bunun zorluğunu yaşamışızdır. Ancak bunu Gümüşhanespor’da daha çabuk atlatmamızın sebebi takımın direk şampiyonluğa aday olması. Süper lig de oynadığım takımlarda hissettiğim sorumluluktan daha fazlasını burada hissediyorum. Çünkü burada daha farklı bir hedef var insanlar biraz daha fazla sahiplenmiş. Şehre karşıda başımızdaki insanlara karşıda bir sorumluluğumuz var. Ben Gümüşhanespor’un farklı bir marka olmasını istiyorum. PTT 1. Lige çıkıp yükselmesini istiyorum” şeklinde konuştu

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim