• BIST 9676.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 20 °C

GÜMÜŞ PUANSIZ DÖNÜYOR

09.03.2020 10:36
GÜMÜŞ PUANSIZ DÖNÜYOR
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor’a 3-2 mağlup oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor’a 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmaya kendisi gibi kritik haftalardan geçen rakibi karşısında oldukça iyi başlayan ve rakibinin tedirginliğinden yararlanan kırmızı beyazlı temsilcimiz, ilk çeyrekte oyunun kontrolünü eline aldı.

Dakikalar ilerledikçe rakip sahada daha çok görünmeye başlayan temsilcimiz, rakibine hiç pozisyon vermediği karşılaşmanın 20.dakikasında defansta yaptığı hata sonucu Malik Karaahmet’in ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü.

Beraberlik golünü bulmak için yeniden rakip kaleye yüklenen kırmızı beyazlı temsilcimiz bu kez, 32.dakikada yine defansın uzaklaştıramadığı pozisyonda Emre Keleşoğlu’nun golüne engel olamadı ve aradaki fark ikiye çıktı.

Herkes ilk yarının bu skorla biteceğini beklerken 45.dakikada bu kez Deniz Ataç topu ağlarımıza gönderdi ve ev sahibi ekip soyunma odasına 3-0 üstünlükle gitti.

İkinci yarı ise sahada bambaşka bir Gümüşhanespor vardı. İlk yarıda kalesinde gördüğü 3 gole rağmen oyundan düşmeyen ve pes etmeyeceğini gösteren temsilcimiz, rakip kaleyi ablukaya almaya başladı.

Baskımızı her geçen dakika artırdığımız karşılaşmanın 64.dakikasında Tekin Adar ile aradığımız golü bulduk. Bu golden sonra temposunu iyice artıran temsilcimiz, bu kez dakikalar 75’i gösterirken Sancar Yıldırım’ın golüyle aradaki farkı bire indirdi.

Bu dakikadan sonra adeta tek kaleye dönen karşılaşmada temsilcimizin baskısı beraberlik golünü getirmedi ve ikinci yarıdaki oyununun karşılığını alamayan kırmızı beyazlılar sahadan puansız ayrıldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim