• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • Gümüşhane : 5 °C
  • Trabzon : 10 °C

GÜMÜŞ LİDERLİĞİNİ KORUDU

09.04.2018 17:07
GÜMÜŞ LİDERLİĞİNİ KORUDU
TFF 2.Lig Beyaz Grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, üst üste oynadığı ikinci deplasman olan zorlu Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında 1-1 berabere kalarak liderliğini korudu. Kırmızı beyazlılar zorlu 2 deplasman maçından 4 puan toplayarak kayıpsız e

TFF 2.Lig Beyaz Grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, üst üste oynadığı ikinci deplasman olan zorlu Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında 1-1 berabere kalarak liderliğini korudu. Kırmızı beyazlılar  zorlu 2 deplasman maçından 4 puan toplayarak kayıpsız evinde dönüyor.

Karşılaşmaya daha istekli başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Özellikle kendine göre sol tarafı etkili kullanan ev sahibi ekibin ataklarını bertaraf eden kırmızı beyazlı temsilcimiz ilk çeyrek saat geçilirken oyunda dengeyi kurdu.

İlk yarının ortasından itibaren temsilcimiz rakip kalede daha çok görünse de, ciddi bir pozisyona giremedi. Zeminin de kötü olmasından dolayı her iki ekibinde oyun kurmakta zorlandığı ve daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da iyi ve golle başlayan taraf ev sahibi Zonguldak Kömürspor oldu. Hakemin başlama düdüğü ile birlikte kalemize yüklenen ev sahibi ekip, dakikalar 46’yı gösterirken Reşo Akın’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Mağlup duruma düştükten sonra bütün riskleri aldıktan sonra rakip kaleye yüklenmeye başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, rakibini kendi sahasına hapsetse de, pozisyon bulmakta zorlandı.

Dakikalar 75’i gösterirken temsilcimiz kendine göre sol kanattan uzun bir taç atışı kullandı. Rakip defansın bir türlü uzaklaştıramadı pozisyonda arka direkte pozisyonu iyi takip eden Kağan Söylemezgiller, yarım voleyle topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı.

Beraberlik golünden sonra temsilcimizin üstünlük arayışları sonuç vermeyince karşılaşma 1-1 sona ererken taraflar birer puana razı oldu.

Şampiyonluk Kızıştı

Ligde şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Ligde 57 puan ile liderliğini koruyan temsilcimiz Gümüşhanespor’u, 2.sırada 55 puan ile Şanlıurfaspor, 54’er puanla 3.sırada Altay, 4.sırada Sakaryaspor A.Ş. ve 5.sırada ise 53 puan ile Bugsaş Spor A.Ş. takip ediyor.

Seyirci Özlemi Sona Eriyor

İki haftalık zorlu deplasman maçlarından toplam 4 puan toplamayı başaran temsilcimiz Gümüşhanespor, uzun bir aradan sonra seyircisi ile buluşacak. Temsilcimiz ligin 31.haftasında seyircisi önünde Kahramanmaraşspor A.Ş.’yi konuk edecek.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim