• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 14 °C

GÜMÜŞ KUPA MAÇINA HAZIR

28.10.2016 10:48
GÜMÜŞ KUPA MAÇINA HAZIR
Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor Türkiye Kupası gruplarına kalmak için, 2.lig Beyaz Grubunda yer alan Konya Anadolu Selçukluspor mesaisine çıkacak.

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor Türkiye Kupası gruplarına kalmak için, 2.lig Beyaz Grubunda yer alan Konya Anadolu Selçukluspor mesaisine çıkacak.

Temsilcimiz Türkiye Kupası’nda ikinci turda Karaman Belediyespor ile deplasman da karşılaşmış, 2-0 yenik durumdan maçı çevirerek sahadan 3-2 galip dönmüştü.

Liginde namağlup yoluna devam eden Kırmızı-Beyazlı ekip Türkiye Kupası  üçüncü turda karşılaşacağı Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarını antrenör Tarık Daşgün yönetiminde, kulüp tesislerinde yaptıkları ısınma hareketleri, kondisyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç ile tamamladı.  Antrenman sırasında futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

“Oyuncularımız Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyor”

Dokuz resmi maç oynadıklarını belirten temsilcimizin teknik direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bana göre en iyi maçımız Aydınspor 1923’ün önünde sergilediğimiz futboldu. İyi mücadele ediyoruz, Aydınspor 1923 maçın da iyi kapanmanın ve mücadelenin yanı sıra, topu aldıktan sonra oyunu iyi yönlendirdik. Oyun hakimiyetimiz ve pas trafiğimiz son derece başarılıydı. Bunlar bizim adımıza sevindirici. Oyunumuzun gelişiyor olması skordan daha önemli” ifadelerini kullandı.

 Daşgün, “Aydınspor 1923 maçını galibiyeti ile tamamlamamız, Türkiye Kupası maçı için bize moral oldu. Oyuncularımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Her hafta oyunumuzun üstüne koyarak ilerliyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum, takımımız her geçen gün çok iyiye gidiyor” dedi.

“Oyuncularımın Hepsi Üzerine Düşeni Yapıyor”

Oyuncuların kime ne görev düşerse onu hakkıyla yaptıklarını dile getiren Daşgün, “Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmaz inşallah, ben bütün oyuncularımıza güveniyorum, oyuncularımız üstüne düşen görevleri yerine getiriyor. Önümüz de uzun bir maraton var. Bizler şimdi olayın giriş kısmındayız. Önemli olan oynadığımız futbolu, geliştirerek sonuna kadar iyi götürmek” diye konuştu.

“Türkiye Kupasına Kalmak Gümüşhane’nin Tanıtımı İçin Önemli”

Gümüşhane Valisi  Okay Memiş, başta olmak üzere Milletvekilleri Cihan Pektaş ve Hacı Osman Akgül, Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ve kulüp yöneticileri ile taraftarların Gümüşhanespor’u Türkiye Kupası gruplarında görmek istediklerini söyleyen Daşgün, “Gümüşhanespor’un Türkiye Kupası gruplarında olması ilin tanıtımı için çok önemli. Takım iki kulvarda da mücadele edecek güce sahip. Aydınspor 1923 maçından sonra lige bir virgül koyarak, kendimizi kupa maçına odakladık. Allah’ın izniyle Çarşamba günü buradan anlımızın akıyla çıkarız.  İnşallah taraftarlarımızın önünde maçtan galibiyetle ayrılırız” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlar Büyük Bir Motivasyon Kaynağı”

Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Taraflarımızın bizlerin yanında olması ayrı bir motivasyon olacaktır. Bu maçlarda seyircilerin olması gerekiyor ki kendi evinde oynadığımızı hissetmeliyiz. Rakip takım türbinlere baktığında ürpermeli. Her daim takımına ilerdi atan bir güç olmalı. Takım olarak bu gücü arkamızda hissetmek istiyoruz.”

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme Karşılaşması

Gümüşhanespor- Konya Anadolu Selçukluspor

26.10.2016

Saat: 13.30

Yenişehir Stadyumu

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim