• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 15 °C

Gümüş Kızlar Zar Zor

24.11.2016 15:44
Gümüş Kızlar Zar Zor
Türkiye Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Voleybol Takımı ligin sekizinci haftasında Sakarya Hendek Voleybol takımını 3-2 mağlup etti.

Türkiye Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Voleybol Takımı ligin sekizinci haftasında Sakarya Hendek Voleybol takımını 3-2 mağlup etti.

Aydın Doğan Spor Salonunda oynanan müsabakaya etkili başlayan temsilcimiz ilk setin belli bölümlerinde zorlansa da ilk seti 25-14 gibi üstün bir skorla aldı. İkinci sette istediği başlangıcı yapamayan Gümüş Kızlar rehavetin etkisi ve rakip takımın oyundan kopmayışı nedeniyle seti 22-25 kaybetti. Temsilcimiz dördüncü seti de 20-25 rakibine verince maçta durum 2-2‘ye geldi.  Bu skorla karşılaşmanın Tie-Break setini  15-11 alan Mavi-Beyaz’lı ekip maçtan 3-2 galip ayrılarak hanesine 2 puanı yazdırdı.

“Oyuncularım İle Gerekli Konuşmayı Yapacağım”

B grubunda puanını 18’e çıkartan temsilcimizin antrenörü İsmail Yengil, maç sonunda gazetemize yaptığı açıklamada, “Hendek takımının iyi defans yaptığını ve servisi iyi kullandığını biliyorduk. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürdük. Kesinlikle hafife alınmayacak bir takım olmadığını biliyorduk. Rakip deplasmanda oynamasına rağmen bizden daha iyi servis attı. Bu durum moralimizi bozdu.  İsim vermek doğru değil ama birkaç arkadaşımız istediğimiz performansı bizlere vermedi. Maç sonu toplantımızda bunları değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

“Oyuna Bir Şekilde Katkı Yapılmalı”

Yengil, “Uzun ve yorucu lig maratonunda tüm oyuncularımızdan en iyi performanslarını bekliyoruz. Bazen performanslarda düşüklük olabilir, bunu kabul edebilirim ama oyun içi konsantre bozukluğunu kabul edemeyiz. Uzun yolculuklar yapıyoruz, buda oyuncuları yoruyor bu konuda haklı olabilirler ama onlardan daha çok katkı bekliyoruz. Bunun bilincinde olmalılar. Bir oyuncu smaç yapamaya bilir ama blok yapmalı. Blok yapamayan oyuncu servisi iyi yapmalı ya da defans yapamıyorsanız hücum yapacaksınız yani bir şekilde takıma katkınız olacak” ifadelerine yer verdi.

Tecrübeli antrenör daha sonra şunları kaydetti:

“Rakibe bir puan verdiğimiz için üzgünüz. Kendi sahamızda daha rahat bir galibiyet almak istedik ama sonuç olarak 3-2 kazandık ve hanemize 2 puan yazdırdık.  Artık önümüzde bir Urfa maçı var ona hazırlanmalıyız. Urfa deplasmanından 3 puan ile dönmek için gerekli çalışmalarımıza başlayacağız.”

SALON: Aydın Doğan

HAKEMLER: Ömer Aşıkoğlu xx, Bahtiyar Çelik xx

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ GENÇLERBİRLİĞİ: Müge xx, Deniz xx, Elena xx, Aliona xx, Buse xx, Gülcan xx, Irmak xx (L), (Suna xx, Kübra xx, Hilal xx)

SAKARYA HENDEKSPOR: Kübra xx, Zeynep Kaya xx, Ecren xx, Arzum xx, Elvan xx, Sıla xx, Merve xx (L), (Büşra xx, Zeynep xx)

SETLER: (25-14), (22-25), (25-22), (20-25), (15-11)

SÜRE: 117 dk. (24, 27, 28, 24, 14) 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim