• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

Gümüş Kızlar Mağlubiyeti Unutmak İstiyor

23.10.2016 13:16
Gümüş Kızlar Mağlubiyeti Unutmak İstiyor
Bayan Voleybol takımı antrenörü İsmail Yengil, geçen hafta İlbank ile oynadıkları ve 3-1 yenildikleri karşılaşmayı kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Bolu karşılaşmasında unutturacaklarını söyledi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligi, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan Voleybol takımı antrenörü İsmail Yengil, geçen hafta İlbank ile oynadıkları ve 3-1 yenildikleri karşılaşmayı kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Bolu karşılaşmasında unutturacaklarını söyledi

İlbank Voleybol Takımı Ligin güçlü Ekiplerinden

Yengil, gazetemize yaptığı açıklamada, “İlbank takımı A-B gruplarında bulunan, 28 takım içerisinde geniş kadroya sahip, kadrosunda tecrübeli isimleri bulunduran güçlü bir ekip. Bunun bilincindeydik ve karşılaşmaya da öyle hazırlandık. İlbank karşısında set ve setler almak, Gümüşhane’ye puan ile dönmek istiyorduk. Maalesef 3-1 mağlup olduk” değerlendirmesinde bulundu.   

“Gelecek Adına Umutluyum”

İlbank deplasmanında seyircilere zevkli bir mücadele izlettiklerini belirten Yengil, “Yeni bir kadro oluşturduk. Lig öncesi hazırlıklarımız iyi geçti. Takım içi uyum sorununu da aştığımızı düşünüyordum. Ligimizin ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden İlkbank önünde istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Basit hatalar yaptık. Maçın belli bölümlerinde etkili bir oyun sergiledik. Üçüncü seti almamız bize moral kazandırdı” ifadelerini kullandı.

Üçüncü setin kazanılmasını gelecek maçlarda puan ve puanlar kazanma anlamında ümit verdiğini söyleyen Yengil daha sonra şunları söyledi:

“İlbank takımı karşısında deplasmanda 25-17 bir set aldık. Bu tip takımlara karşı 25-17 set alabiliyorsak, puan ve puanları alabilmemiz mümkün olabilir. O karşılaşmada, inişli çıkışlı performans sergiledik. Voleybolda bunlar oluyor. Artık önümüze bakmalıyız. Kendi evimizde oynayacağımız, Bolu Belediyespor maçına hazırlanmaya başladık. Bolu’yu kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada tüm gücümüzü ortaya koyarak 3 puanı alan taraf olacağız. Bolu maçında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim