• BIST 10045.74
  • Altın 2395.993
  • Dolar 32.4805
  • Euro 34.6399
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞ KIZLAR İDDİALI

02.09.2016 16:33
GÜMÜŞ KIZLAR İDDİALI
Türkiye Voleybol 1.liginde sezon sonu başarılı sonuçlar almak için Başantrenör İsmail Yengil ve yardımcısı Özcan Erinmezler yönetiminde hazırlanan Gümüşhane Gençlerbirliği Voleybol takımı günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Özcan Numune spor alt yapısına yetişen, 1991 doğumlu Gümüşhane Gençlerbirliği Voleybol takım oyuncularından Irmak Gürsoy gazetemize sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Libero bölgesinde görev aldığını belirten Gürsoy,  “Yeni bir takımız, buna rağmen takım içi arkadaşlığımız çok iyi. Karadeniz’de, Giresun’da ve Trabzon takımlarında oynadım, bu sene de Gümüşhane Gençlerbirliği takımı için mücadelemi sürdüreceğim” ifadelerinde bulundu.

Gürsoy, “Neşeli bir yapıya sahibim. Takım arkadaşlarım ile geçmişte aynı takımlarda görev aldım. Müge Örencik ile ilk defa tanıştım ama takım içi uyumumuz çok iyi olduğu için hemen kaynaştık” diye konuştu.

“İz Bırakmak Onur Verici”

Giresun’da oynarken Ebru Şenel’in kendisini izlemek için geldiğini duyduğunda çok sevindiğini dile getiren Gürsoy, “ Yaşım daha genç ama birililerinde iz bırakmak bana onur verdi. Şuan da Ebru ile aynı takımdayız ve ikimizde şuan birbirimizi izliyoruz, gerektiği yerde birbirimize öğütler veriyoruz” dedi.

Liberolardan genelde takıma itici bir güç olması istendiğini söyleyen yıldız Libero,  “Ben zaten yapım gereği hırslı olduğum için antrenmanda olsun, maç sıralarında olsun takımı ateşliyorum” şeklinde konuştu.

“Kolay Maç Yok”

 “Bu sene çok iyi takımlar var. Grubumuzda kolay maç yok. Her maçta rakiplerimize farkımız göstermek için mücadelemizi göstermek istiyoruz. Her maça galibiyet için çıkacağız.  Bu mücadelemizde taraftarlarımızın desteğine kesinlikle ihtiyacımız var” değerlendirmesinde bulunan Gürsoy sözlerine şöyle  devam etti:

“Türkiye’de voleybol ligleri çok kaliteli, bayan sporcu olmak ve kaliteli bir ligde mücadele etmek bayan sporcular için biraz daha zor. Çünkü bizler çok duygusalız ve kırılgan bir yapımız var. Maçlarda iyi performanslar göstermek için çok iyi motive olmalıyız.”

“İlgiye Hayran Kaldık”

Gümüşhane Gençlerbirliği voleybol takımında smaçör bölgesinde görev alan Kübra Tanrıkulu ise gazetemize, “Gümüşhane’ye gelirken buranın taraftarlarından bize çok bahsettiler, caddelerde bize gösterilen ilgiye hayran kalıyoruz. İnsanların bizleri tanımaları, bizlere tebessüm etmeleri bizi çok motive ediyor.  İlk hedefimiz Play-Off’a kalmak. Bu sene kendini garanti olarak gören takımların canını çok yakacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu sene çok güzel işler yapacağız” değerlendirmelerinde bulundu.

1992 doğumlu, Ankaralı olan Tanrıkulu, “Eğlenceli bir yapıya sahibim, titiz ve çok iyi taklit yaparım. Çok kitap okurum” diye konuştu.

“İlk Hafta Çarpıldık”

Tanrıkulu,  voleybola 12 yıl önce başladığını dile getirerek, “ SGK alt yapısında yetiştim. Ankaragücü ve Bursa Nilüfer takımlarında görev aldım.  Gümüşhane’ye ilk defa geldim. İlk geldiğimiz hafta oksijen bolluğundan dolayı çarpıldık. Çok uykum geliyordu ama geleli iki hafta oldu. Şu an şehre, havasına alıştık ve günde çift antrenman ile güzel günler geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu Tanrıkulu cümlelerini şöyle sonlandırdı:

“Gülcan Tokmak benim için sadece takım kaptanından ibaret biri değil, ikinci ablam gibidir. Biz birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Birbirimize yoldaş, arkadaş, kardeş olduk. Geçen sene de beraber oynadık. Bu sene de onunla aynı takımda olduğum için çok mutluyum. İnşallah bu sezon çok güzel işler başarıp, bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağımızı düşünüyorum. Gazeteniz aracılığı ile de onu çok sevdiğimi bir kez daha belirtmek istiyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim