• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 14 °C

Gümüş Karşıyaka Maçına Hazır

06.11.2016 15:45
Gümüş Karşıyaka Maçına Hazır
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin onuncu haftasında İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı konuk ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor,  ligin onuncu haftasında İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı konuk ediyor.

Karşılaştığı 9 müsabakadan 6 galibiyet ve 3 beraberlik olan Kırmızı- Beyazlı ekip, topladığı 21 puan ile ligin zirvesinde yer alıyor.  Temsilcimiz bugün oynayacağı Karşıyaka karşılaşmasından sonra Çarşamba günü de İnegölspor deplasmanına gidecek. Zor bir haftayı kayıpsız atlatmak isteyen Gümüşhanespor 13 Kasım Pazar günü de kendi evinde Kastamonu 1966 takımını konuk edecek.

“Konumumuzu Korumak İstiyoruz”

Sekiz günde üç önemli maça çıkacaklarını belirten Gümüşhanespor’un Teknik Direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Oynayacağımız bu üç müsabaka bizim ligin neresinde olduğumuzu gösterecek. Bu maçların iki tanesi puan farkını açmak adına çok büyük önemi sahip. Gelişen bir ivmemiz var. Bu ivmeyi yukarı doğru çıkarmış olacağız. Bu karşılaşmaları kazandığımız takdirde ligin yüzde30- 40 arası bölümü halletmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Daşgün, “Karşıyaka maçını galibiyet ile bitirip, altımızdaki rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Lig sıralamalarından altımızda seyreden takımların puan kayıpları uzun lig maratonunda bize kredi sağlayacak. Allah nasip ederse seyircimizin önünde galip gelmek istiyoruz” dedi.

Çarşamba günü de İnegölspor ile karışılacaklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Karşıyaka maçından galip gelip, İnegölspor karşısına moralli çıkmak istiyoruz. Oyuncularımızın kazanma alışkanlığını sürdürmesi gerekiyor. Karşıyaka puan sıralamasında bize yakın bir konumda, takım oyunu ve gereken taktik çalışması ile üç puanı hanemize yazdırmamız gerekiyor” diye konuştu.

“Adım Adım Hedefe Ulaşmak İstiyoruz”

Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Bizler bu yola çıkarken,  yönetimimize, oyuncu grubumuza ve taraftarlarımıza güvendik. Dokuz haftalık lig maratonundan da anlaşıldığı gibi bu güven boşa çıkmadı. İnşallah bu havayı sezon sonuna kadar taşıyabiliriz. Bütün oyuncularım sahada tüm özverisini gösteriyor. Tek vücut oldular. Adım adım hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunu hak eden bir yönetim, oyuncu grubu ve taraftarlarımız var. Karşıyaka maçında tüm stadı dolu görmek istiyoruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim