• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 22 °C

GÜMÜŞ, İNEGÖL HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

02.02.2021 10:58
GÜMÜŞ, İNEGÖL HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Afjet Afyonspor karşılaşmasını değerlendirerek İnegölspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜMÜŞ, İNEGÖL HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Afjet Afyonspor karşılaşmasını değerlendirerek İnegölspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden Gümüşhanespor, olumsuz hava koşulları nedeniyle İnegölspor hazırlıklarına Trabzon’da devam ediyor.

Teknik Direktörümüz Tolgay Kerimoğlu, Afjet Afyonspor karşılaşmasını değerlendirerek, “Afjet Afyonspor maçına bir hafta gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışma ile çıkabildik. Üç oyuncumuz maça 2 gün kala aramıza katıldı. Afyon ekibi karşısında puan veya puanlarda alabilirdik ama şansız bir gol yiyerek maçın ilk dakikalarında geri düştük. Özellikle ikinci yarı yakaladığımız pozisyonlarda vardı ama skora yansımayınca kalemizde gördüğümüz üç golle karşılaşmadan maalesef mağlup ayrıldık” dedi.
teknik direktörümüz Kerimoğlu sözlerine şöyle devam etti; "Takımımız, Belediye Başkanımız Ercan Çimen tarafından destek çıkılarak oyuncu grubunun da kendilerine güvenmesiyle toplanabildi. Afjet Afyonspor maçına bir hafta gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışma ile çıkabildik. Üç oyuncumuz maça 2 gün kala aramıza katıldı. Afyon ekibi karşısında puan veya puanlarda alabilirdik ama şansız bir gol yiyerek maçın ilk dakikalarında geri düştük. Özellikle ikinci yarı yakaladığımız pozisyonlarda vardı ama skora yansımayınca kalemizde gördüğümüz üç golle karşılaşmadan maalesef mağlup ayrıldık. Afjet Afyonspor ekibi hem hazır olarak geldikleri için, hem de erteleme maçlarını da devre arasında oynadıkları için normal olarak bizden daha iyi bir görüntü sergilediler. Şimdi önümüzde ki İnegölspor maçından 3 puan almak için çalışmalarımıza yoğunlaşmış durumdayız. Bizim için oynayacağımız her karşılaşma final niteliğinde, takım olarak hedeflediğimiz puanları kazanarak inşallah ligde kalacağız" dedi.

Gümüşhane’de ki olumsuz hava şartları nedeniyle İnegölspor karşılaşmasının hazırlıklarına Trabzon'da devam ettiklerini hatırlatan teknik direktör Kerimoğlu, " Bu süreçte ne kadar çalışabilirsek bize avantaj olacak ve eksikliklerimizi birazda olsa kapatmış olacağız. Burada ki çalışmalarımızın karşılığını önümüzde ki haftalarda mutlaka alacağız. Günde çift antrenman şeklinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Eksiklerimizin hepsine birden başlayarak oyuncularımızı da sakatlık riskine atmamak için dikkatli bir şekilde antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz” açıklamalarında bulundu.

Karşılaşma 03 Şubat 2021 saat 13:00’da İnegöl İlçe Stadında oynanacak.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim