• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 15 °C

“Gollerime Devam Edeceğim”

17.10.2016 16:16
“Gollerime Devam Edeceğim”
Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un forvet oyuncusu Ali Özgün ligde 4, kupa karşılaşmasında da attığı bir gol ile adından söz ettiriyor. Tecrübeli futbolcu gollerine devam edeceğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un forvet oyuncusu Ali Özgün ligde 4, kupa karşılaşmasında da attığı bir gol ile adından söz ettiriyor. Tecrübeli futbolcu gollerine devam edeceğini söyledi.

“Bu Sezon Daha İyi Hissediyorum”

Temsilcimizin gol yükünü taşıyan forvet oyuncu Ali Özgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Gümüşhanespor’da ikinci yılımı geçiriyorum. Türkiye’de ilk oynadığım takım burası oldu. Geçen sezon istediğim patlamayı yapamadım. Türkiye için belki tam hazırda değildim veya takıma tam uyumumu sağlayamadım bunu gibi birçok etken sayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Özgün,  “Bu sezon her şey istediğim gibi gidiyor. Türkiye kupasında bir, ligde dört olmak üzere beş gol attım.  Bu sezon kendimi daha iyi görüyorum. Daha iyi motive olduğumu düşünüyorum. Sezon uzun ve yorucu önemli olan sakatlık yaşamadan lige devam etmek. Sakatlık bir futbolcunun performansında çok etkiliyor” dedi. 

“ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUAN ALMAK”

Futbolda çok farklı tarzlarda forvet oyuncuların olduğunu dile getiren Özgün,  “Hocalarım benim tarzımı Burak Yılmaz’a benzetiyorlar. Hızlı bir futbolcuyum, nerede koşu yapacağımı biliyorum. Penaltı çok alıyorum. Kafa toplarında çok etkili değilim, çalışıp inşallah o eksikliğimi de düzelteceğim.  Oyunda skora katkı yapmak için uğraşıyorum. Forvet oyuncu tabi ki her maç gol atmak ister ama ben takımın kazanması istiyorum bu sebeple kimin gol attığı çok önemli değil. Önemli olan maç bittiğinde hanemize üç puanı yazdırmak” değerlendirmesinde bulundu.

Özgün daha sonra şunları kaydetti:

“Bizden beklentilerin farkındayız. Çok konuşulan bir takımız. Son vuruşlarda etkisiz kalıyoruz. Şut atacaklar arkadaşlarım heyecanlanabiliyor. Bunları bir şekilde aşmamız gerekiyor. Aslen Hataylıyım, Hatayspor maçı benim için farklı bir havası olacak. Ne kadar deplasmanda gibi görünse de ben kendimi evimde gibi hissedeceğim. Hatay’dan uç puan alarak, zirve yarışında yerimizi korumalıyız.”

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN

Öte yandan, grubunda namaglup devam eden temsilcimiz liginin yedinci haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Teknik direktör Tarık Daşgün yönetiminde çalışmalarına devam eden Kırmızı- Beyazlı ekip günü çift antrenman ile tamamladı. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim