• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 20 °C

Gezer, Diyaliz Hekim Sertifikasını Aldı

28.02.2020 10:34
Gezer, Diyaliz Hekim Sertifikasını Aldı
Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşegül Aygün Gezer, 88 iş günü süren eğitimlerin ardından ‘Diyaliz Hekim Sertifikası’ aldı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşegül Aygün Gezer, 88 iş günü süren eğitimlerin ardından ‘Diyaliz Hekim Sertifikası’ aldı.

Gezer, Diyaliz Hekim Sertifika Programı kapsamında İstanbul Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi’nde 88 günlük eğitim programı kapsamında hem teorik hem de pratikte hasta takibine yönelik aylık, günlük vizitler hakkında derslerin yanı sıra, yine hastaların genel sorunları ve diyaliz uyumsuzluklarına karşı alınacak önlemler, yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmalar ile Diyaliz Hastalarının takibi, ilaçlarının düzenlenmesi ve aylık kontrollerinin yapılması üzerine detaylı eğitimler aldı.

Gümüşhane Devlet Hastanesinde kış aylarında 25-30, yaz aylarında ise 50-55 Diyaliz Hastasına hizmet verildiğini kaydeden Gezer, bundan böyle daha verimli bir şekilde bu hizmetin sürdürüleceğini, resmi sertifikanın düzenlenmesinin ardından ilaçların reçetelendirileceğini söyledi.

Eğitim dönüşü geçtiğimiz hafta hastanedeki görevine başlayan Dr. Ayşegül Aygün Gezer, Diyaliz Servisinde tedavi gören hastalara vizitler düzenleyerek hem genel durumlarını kontrol etti hem de kendilerini bilgilendirdi. 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim