• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 15 °C

GENÇLİK KAMPLARI BAŞLIYOR

17.01.2014 17:00
GENÇLİK KAMPLARI BAŞLIYOR
Sinema, medya ve gazetecilik il bilim ve teknoloji temalı lider gençlik kamplarının başvuruları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Kamplarının bir yenisi daha açılacak. 

Gençler zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri yapmalarını sağlayacak kamplara 10 Şubat - 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sinema, Medya ve Gazetecilik ile Bilim ve Teknoloji temalı lider Gençlik Kamplarının başvurularının başladığını belirten Gençlik Hizmetleri İl Müdürü İsrafil Aslan; Gençlerin ekonomik ve sosyal alanın tümüne etkin katılımı ülke kalkınması ve gelişimi için büyük öneme sahiptir. Dinamik genç nüfusun varlığı, insanı merkeze alan çok boyutlu kalkınma hamlesinin süreklilik kazanmasında Türkiye adına büyük bir fırsat ve zenginliktir. Dolayısıyla gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilecekleri imkân ve zemini hazırlamak, ekonomik ve sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını sağlamak için gerekli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 10 Şubat - 21 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sinema, Medya ve Gazetecilik ile Bilim ve Teknoloji temalı Lider Gençlik Kamplarının başvuruları başlamıştır Başvurular için Gençlik ve Spor Bakanlığın web adresinden yapabilirsiniz.

http://www.gsb.gov.tr/Duyuru/3892/sinema-medya-ve-gazetecilik-ile-bilim-ve-teknoloji-temali-lider-genclik-kamplarinin-basvurulari-baslamistir.aspx

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim