• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

GENÇ ŞAMPİYONLAR

18.12.2017 15:15
GENÇ ŞAMPİYONLAR
Aydın Doğan Vakfı’nın yaptırarak T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı Şiran Kız Yurdu’nda kalan öğrencilerden oluşan Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi kız voleybol takımı şampiyon oldu.

            Aydın Doğan Vakfı’nın yaptırarak T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı Şiran Kız Yurdu’nda kalan öğrencilerden oluşan Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi kız voleybol takımı, B Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nda finalde rakibini 3-1 yenerek şampiyon oldu.

 

             Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 8 okuldan voleybol takımlarının katıldığı turnuvanın finali Gümüşhane Aydın Doğan Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Final maçı, Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi ile Kelkit Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi arasında nefes kesen dakikalara sahne oldu. Çekişmeli geçen maç sonucunda rakibini 3-1 gibi net bir skorla geride bırakan Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi kız voleybol takımı mutlu sona ulaştı.

 

Aydın Doğan Vakfı genç kızlarımızın yanında

 

       Ülkemizin aydınlık geleceğini çizecek çağdaş nesiller yetişmesi için imkanlarını seferber eden Aydın Doğan Vakfı, bu kapsamda eğitim ile sporu bir arada yürüten genç kızlarımızın hayallerinin gerçekleşmesine destek veriyor.

 

         Aydın Doğan Vakfı Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi kız voleybol takımının yanı sıra Malatya kız futbol takımını da destekliyor. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim