• BIST 9555.3
  • Altın 2485.93
  • Dolar 32.5279
  • Euro 34.8645
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 29 °C

ESMANUR ÜÇÜNCÜ OLDU

28.02.2020 10:26
ESMANUR ÜÇÜNCÜ OLDU
Erzincan'da yapılan ANALİG Karate Grup Müsabakalarında 2007 doğumlu bayan kata dalında iki kez yarışan Esmanur Saraçoğlu üçüncü oldu.

Erzincan'da yapılan ANALİG Karate Grup Müsabakalarında 2007 doğumlu bayan kata dalında iki kez yarışan Esmanur Saraçoğlu üçüncü oldu.

2008 doğumlular kata dalında yarışan Ömer Küçük ile 2008 doğumlular kumite dalında 36 kiloda yarışan Emir Mirza Bölükbaşı üçer kez yarışma yapmasına ve iyi performans göstermelerine rağmen güçlü rakipleri karşısında dereceye giremedi.

Türkiye Karate Federasyonu Gümüşhane İl Temsilcisi ve Karate-Do Antrenörü Halil İbrahim Saraçoğlu, “Sporcularımı, müsabakalarda ilimizi ve bizleri iyi şekilde temsil etmek adına göstermiş oldukları yüksek performans ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Çalışmalarımızda gerekli imkanları sağlayan devletimize, milletimize ve Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve değerli personeline, çocuklarının başarıları için elinden gelen gerekli destek ve dualarını esirgemeyen fedakar ailelere ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” derken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise “Sporcumuzu ve onu yetiştiren antrenörümüzü, desteklerini esirgemeyen ailemizi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

21-23 Şubat tarihleri arasında Erzincan’da yapılan ANALİG Karate Grup Müsabakalarında 2007 doğumlu Bayan kata dalında iki kez yarışan Esmanur Saraçoğlu elde ettiği üçüncülük derecesiyle 21-22 Mart tarihlerinde Amasya’da yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim