• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

EMEKLERİMİZİ ÇALAN HAKEMLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

13.04.2021 12:47
EMEKLERİMİZİ ÇALAN HAKEMLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ
Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un başkanı Ertürk Yakut, bugünkü zorlu maçta ilginç kararlar veren maçın hakemi Enes Kanpara’yı hedef alarak, “Emeklerimizi çalan, vermiş olduğumuz mücadeleye saygı göstermeyen hakemler

EMEKLERİMİZİ ÇALAN HAKEMLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un başkanı Ertürk Yakut, bugünkü zorlu maçta ilginç kararlar veren maçın hakemi Enes Kanpara’yı hedef alarak, “Emeklerimizi çalan, vermiş olduğumuz mücadeleye saygı göstermeyen hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz!” dedi.

Başkan Yakut, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Zonguldak’ta oynanan ve 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor müsabakasında terinin son damlasına kadar mücadele eden ve çok önemli 1 puanı hanemize yazdıran oyuncu grubumuzu ve teknik ekibimizi yürekten kutladı.

Dile getirmekten sıkılmalarına rağmen karşılaşmalarda görev alan hakem heyetlerinin haklarını yeme ile doymadığını hayretler içerisinde izlemeye devam ettiklerini ifade eden Yakut, “Bugün oynamış olduğumuz Zonguldak Kömürspor A.Ş maçında basit bir penaltı kararı ile takımımızı geri düşüren Enes Kanpara rakibin sahadaki en etkili görev adamı olduğunu söylemeden geçmemiz mümkün değildir. Hızını alamayıp rakibe ikinci penaltıyı da çalan Enes Kanpara, kaçan penaltı sonrası direkten dönen topu eline alan futbolcuya ikinci sarı kartı vermeyerek oyunda kalmasına yardımcı olmuştur. Rakibin ceza sahasında oyuncumuz Tekin Adar'a yapılan sert müdahaleye de penaltı vermemek adına gözlerini kapayan sözde hakemi görevini üstün şekilde yaptığı içinde ayriyeten tebrik ediyoruz. Sezon başından beri verilen bir emeğe, gösterilen yoğun bir mücadeleye bu kadar saygısızlık yapılmasını artık kaldıramıyor olduğumuzu kamuoyuna bir kez daha açıklama gereği duyuyoruz. Emeklerimizi çalan, zor şartlar altında vermiş olduğumuz mücadeleye saygı göstermeyen hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz!” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim