• BIST 9756.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 18 °C

EL ELE ŞAMPİYONLUĞA

19.04.2016 17:06
EL ELE ŞAMPİYONLUĞA
EL ELE ŞAMPİYONLUĞA

 

     Atıcılık Ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 14-17 Nisan 2016 Tarihleri arasında Mersin ilinde düzenlediği Havalı silahlar Ulusal Egemenlik kupası  İlimizi temsilen yedi  genç bayan bir  yıldız erkek ve üç genç erkek  olmak üzere toplam on bir  sporcu ile katıldı.

 

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde sporcumuz Şeymanur KOCA 413 Puanla Türkiye Şampiyonu olmuştur ve Kendine ait olan rekoru kırarak yeni Türkiye rekorununda sahibi oldu.  Melike ARDUÇ 398.5 puanla üçüncü olmuştur. Semiha DALMA  393,4 puanla finale beşinci sıradan girdi.Müsabakayı dördüncü olarak yarışmaya yeni katılan diğer sporcularımız ise kendilerinden beklenen skorları atarak performanslarını gösterdi.

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde sporcularımız takım halin dede 1204,9 puanla takım halinde Türkiye şampiyonu  olmuş  ve kendilerine ait olan takım rekorunu kırarak yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu. 

Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde Sporcumuz  Furkan ABİŞ 399,3 puan atarak madalya yarışındaki yeri  koruyarak  yeniden Türkiye şampiyonu olmuştur.önümüzdeki günlerde yapılacak gençler havalı tüfek olimpiyat seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcumuz çıtasını yükseltmek için  büyük çaba göstedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil ASLAN: '' Kulübümüzde Havalı tüfek disiplininde yetişmiş ve yetişmekte olan milli sporcuların yanı sıra yapılan tüm müsabakalarda madalya ve kupayla dönen sporcularımızın sayısı her geçen gün artmaktadır dedi bu müsabakalardan da madalyalarla ve kupalar la  Dönen Antrenörümüz Coşkun ABİŞ’İ VE Sporcularımızı  başarılarından dolayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

 Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere desteklerini Esirgemeyen Sayın Valimiz  Yücel YAVUZ’a ve  Gümüşhane Belediye başkanımız ve aynı zamanda  atıcılık ve avcılık il temsilcimiz sayın Ercan ÇİMEN’e ve önceki müsabakalarda olduğu gibi bu müsabakada maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın Osman AKÜL beye   teşekkür ediyoruz.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim