• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 15 °C

DEPLASMANDAN1 PUAN İLE DÖNÜYORUZ

12.04.2021 11:04
DEPLASMANDAN1 PUAN İLE DÖNÜYORUZ
2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor yaklaşık 20 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada, deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı.

DEPLASMANDAN1 PUAN İLE DÖNÜYORUZ

2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor yaklaşık 20 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada, deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı.

Devrek İlçe Stadyumunda oynanan zorlu mücadeleye ev sahibi ekip etkili başladı. İlk on dakika geçilirken rakibinin baskısını kıran kırmızı beyazlı temsilcimiz, oyunda dengeyi kurdu.

İlk çeyrekten sonra özellikle orta alanda yaptığı presle rakibini tamamen etkisiz hale getiren kırmızı beyazlı temsilcimiz, bu dakikadan sonra oyunun temposunu ayarlayan taraf oldu.

İlk yarıda rakibine ciddi bir pozisyon vermeyen temsilcimiz, rakip kalede önemli pozisyonlar bulsa da özellikle final paslarında etkili olamayınca zorlu mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki ekipte kontrollü başladı. Mücadelenin 51.dakikası oynanırken, gelişen konuk ekip atağında kalecimiz Zeki Ayvaz topa çıkmakta geç kalınca, rakibine müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltıda topu ağlara gönderen Haluk Türkeri topu ağlara gönderdi.

Mağlup duruma düşmesine rağmen temposunu düşürmeyen temsilcimiz, karşılaşmada dakikalar 60’ı gösterirken beraberlik golünü buldu. Sol kanattan organize gelişen atakta, kale çizgisine kadar inen Tuğay Adamcıl’ın yerden ortasını iyi takip eden Tekin Adar, net bir vuruşla temsilcimize beraberliği getirdi.

Beraberlik golünden sonra ev sahibi ekibin çokta etkili olmayan baskısında kale çizgisinde topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle Berkan Yıldırım’a direk kırmızı kartını gösteren hakem, aynı zamanda penaltı noktasını da gösterdi. Ancak ilk penaltıyı gole çeviren Haluk Türkeri, bu kez topu üst direğe nişanladı.

Karşılaşmanın son bölümünde her iki ekibin çabaları skoru değiştirmeyince zorlu mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Teknik Direktör Sezgin Köprülü yönetiminde yenilmezlik serisini 3 maça çıkaran kırmızı beyazlı temsilcimiz puanını 27’ye yükseltti. Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim