• BIST 9715
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 20 °C

DEPLASMANDAN 1 PUAN

25.02.2019 13:27
DEPLASMANDAN 1 PUAN
TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda Utaş Uşakspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bundan önceki birçok deplasmanda olduğu gibi Uşak’ta da karşılaşmaya adeta yenik başlayan kırmızı beyazlı ekibimiz henüz 4.dakikada penaltıdan yediği golle maça 1-0 geride başladı.

 

Emrah Uzun’un penaltı golüyle geriye düştükten sonra özellikle orta alanda oyunun kontrolünü eline almasına rağmen, sezonun büyük bir kısmında yaşadığı pozisyon üretme sıkıntısını Uşak’ta sürdüremeyen temsilcimiz, rakip kalede çokta etkili olamadı.

 

Temsilcimizin beraberlik arayışları, ev sahibi ekibin ise farkı artırma çabaları sonuç vermeyince karşılaşmanın ilk yarısı Utaş Uşakspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Mücadelenin ikinci yarısına beraberlik golünü bulmak için tempolu başlayan taraf temsilcimiz oldu. İkinci yarının ilk 15 dakikasında hücuma yönelik iki değişiklik yaparak tüm riskleri alan kırmızı beyazlılar 60.dakikada Tayfur Emre Yılmaz’ın golüyle 2-0 geriye düştü.

 

İki farklı mağlubiyetten sonra baskısını iyice artıran kırmızı beyazlı temsilcimiz, oyuna sonradan giren Mehmet Menderes Önkuzu’nun 69.dakikada attığı golle farkı 1’e indirdi.

 

Bu dakikadan sonra baskısını iyice artıran ve beraberlik golünü bulma adına adeta rakibini kendi ceza sahasına hapseden temsilcimiz, arzulu ve istekli oyunun karşılığını mücadelenin son saniyelerinde buldu. Zorlu karşılaşmanın bitimine saniyeler kala son haftaların formda ismi Kadir Arı topu ağlara göndererek eşitliği sağladı. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirleyen gol oldu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim