• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

Darbelere Blok

25.10.2016 17:21
Darbelere Blok
Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, grubunun ikinci haftasında sahasında Bolu Belediyesi'nin 3-0 mağlup ettiği karşılamada ‘Darbelere Karşı Blok Yapıyoruz’ pankartı açarak, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tepki gösterdi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, grubunun ikinci haftasında sahasında Bolu Belediyesi'nin 3-0 mağlup ettiği karşılamada ‘Darbelere Karşı Blok Yapıyoruz’ pankartı açarak, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tepki gösterdi.

Torul Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakada setlerden 25-17, 25-19 ve 25-19 galip ayrılan temsilcimiz, 3-0 gibi net bir skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.
Taraftar önünde galibiyet almanın sevincini yaşadığını belirten Gümüş Kızların antrenörü İsmail Yengil gazetemize yaptığı açıklamada, “Bolu takımının gücünün farkındaydık. Takımım bu maça çok güzel hazırlandı. Her oyuncum çok iyi motive olarak müsabakaya çıktı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyetimiz yönetimimize ve bizi destekleyen taraftarlarımıza gelsin” ifadelerini kullandı.

“Tepkimizi Ortaya Koyduk”

15 Temmuz hain darbe girişiminin Türk Sporuna da etkisi olduğunu dile getiren Gümüş Kızların kaptanı Gülcan Tokmak da, “Devletimizi bölmek isteyen güçlere izin vermemiz gerekiyor. Başka bir Türkiye yok, ülkemize her zaman sahip çıkmalıyız. Biz de Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan Voleybol Takımı olarak tepkimizi göstermeye çalıştık” diye konuştu.

Tokmak daha sonra şunları kaydetti:

 “Bolu maçına çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Bolu takımını evlerine puansız gönderdiğimiz için son derece mutluyuz. Ligimizin üçüncü haftasında Ankara deplasmanında Karayolları Voleybol takımı ile karılaşacağız. Karayolları maçı bizim için çok önemli, hedefi olan bir takımız ve be hedeflere ulaşmak için çok puan kazanmamız gerekiyor. Play of yolunda Ankara’dan galibiyetle dönmek istiyoruz.”

Hentbol Takımı Kendine Geldi

Türkiye Hentbol Erkekler 1.Ligde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi, Trabzon Akçaabat Tütün Spor'u 48-18 mağlup etti.
Dört haftalık lig maratonunda sadece bir galibiyet alan temsilcimiz Kelkit Kapalı Spor Salonunda oynadığı maçı kazanarak galibiyet sayısını ikiye çıkardı. Oynadığı diğer karşılaşmalara nazaran daha istekli bir görüntü sergileyen Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı hakemlerin de adaletli yönetimi ile sahadan 48-18 gibi üstün bir skorla ayrılmasını bildi.

Maç öncesi taktik çalışmaların meyvesini gördüklerini belirten antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, “Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Oyuncularım maça gerçekten çok iyi hazırlanmıştı. Bütün hafta sadece bu maçı düşündük. 48-18 gibi üstün bir skorla ayrılmak bize ayrı moral verdi. Bize güvenen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim