• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

ÇELİK AVRUPA ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLDU

27.04.2021 12:23
ÇELİK AVRUPA ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLDU
Gümüşhanespor’un eski futbolcusu Gümüşhaneli hemşehrimiz Hakkı Çelik, Uluslararası Vücut Geliştirme Şampiyonasında birinci oldu.

ÇELİK AVRUPA ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLDU

Gümüşhanespor’un eski futbolcusu Gümüşhaneli hemşehrimiz Hakkı Çelik, Uluslararası Vücut Geliştirme Şampiyonasında birinci oldu.

Ukrayna'nın Khmelnitsky kentinde 24 Nisan 2021 tarihinde Global Strong Federation (GSF) organizesinde düzenlenen Uluslararası Vücut Geliştirme Şampiyonasına katılan hemşehrimiz Çelik, kendi kategorisi +80 kilo ve tüm kategorilerin finalinde (overalda) birinci olarak Avrupa Şampiyonlar Şampiyonu olarak kupa, deri kemer, madalya ve Türkiye'de sayılı kişilerde bulunan Pro-kart ödülünü aldı.

Hakkı Çelik kimdir?

Gümüşhane Arzular Kabaköy nüfusuna kayıtlı Hakkı Çelik 1985 yılında İstanbul'da doğdu. 10 yaşında karate ile başladığı spor serüveninde siyah kuşak yıldızlar Türkiye şampiyonluğu ve çok sayıda madalyalar elde etti. Yıllar sonra spor serüveni futbol ile devam eden Çelik, İstanbul'da oynadığı amatör kulüpten o dönem 2. Ligde bulunan Gümüşhanespor’a transfer oldu. Gümüşhane'de 2 sezon süren profesyonel futbolculuk kariyeri 3. Ligde bulunan Mecidiyeköy’e transferiyle devam etti ve burada geçirdiği bir sezonun ardından tekrar Gümüşhanespor’a transfer oldu.

2013 yılında ağırlıklarla tanışmasının ardından şuanda hem musabık hem de antrenör olarak profesyonel olarak sürdürdüğü Fitness ve Bodybuilding kariyerinde 2019 yılında Antalya'da düzenlenen Türkiye şampiyonasında dördüncü, 2020 yılında NABBA&WFF Balkan Şampiyonasında kendi kategorisinde Balkan Şampiyon olan Çelik, son olarak 24 Nisan 2021 tarihinde Global Strong Federation (GSF) organizesinde Uluslararası Vücut geliştirme şampiyonasında +80 kilo ve tüm kategorilerin finalinde (Overalda) Avrupa Şampiyonlar Şampiyonu olarak kupa, deri kemer, madalya ve Türkiye'de sayılı kişilerde bulunan Pro Kart ödülünü alarak büyük bir başarı elde etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim